Merhaba, abilerim ve kardeşlerim,
Sizlerle olmaktan her zaman mutlu oldum. Hayatıma daha iyi devam edebilmek için vatan borcumu ödemeye gidiyorum. 365 gün boyunca internette aktif olamayacağım. Forumda tartıştığımız kırıldığımız kişilerde oldu, hepsi haklarını helal etsin şayet benim varsa helal olsun. WM Aracı sayesinde bir çok dostum oldu gerek iftar yaptık gerekse ağladık gerekse güldük beraber. Beni tanıyanlarınız illaki vardır aranızda. Ticaret yaptığım kişilerde haklarını helal etsin. Çok ani olduğu için mevcutta devam eden işler ve düzenler dağılmış bulunmakta. Benim yokluğumda Yazılımcım ve forumdan olan saygı değer Abim
Alperenler Tuncer abimle iletişime geçerek bana ulaşabilirsiniz. Şuan da devam eden SEO işleri mevcut SEO için devredecek bir arkadaş bulamadım 3 ay gibi bir süre sanırsam eğitimim olacak bu süre zarfında beni idare etmelerini istiyorum benimde beklemediğim aniden olan bu olaydan dolayı çok üzgünüm. Kimseyi yarı yolda bırakmak veya kandırmak asla istemem. Bana biraz zaman verirlerse ücret iadelerini yaparım. Acemi birliğinden sonra bu olayı çözüme kavuşturup mevcutta olan çalışmalara devam edilecek. Ancak anlayış bekleyemem herkesten derse ki ücretimi iade et bana biraz zaman verir ve iadesini gerçekleştiririm. Umarım beni anlıyorsunuzdur. Vatani görevimi layıkıyla tamamlayıp döndüğümde çok güzel projeler hayata geçireceğim inşaAllah. Şimdiden kendinize iyi bakın!
HV.ER.EĞT.TUG.K.LIĞI / KÜTAHYA - PİYADE - 97/4
Biz komando değiliz ki her dağda leşimiz olsun. Biz bahriyeli değiliz ki her limanda sevgilimiz olsun. Biz jandarma değiliz ki sırtımızda çantamız olsun. Biz havacıyız kızım bırak bizimde havamız olsun. ;)
ustat
emrah7982
Deadline
ErenGEMİCİ
ThatsGameBro
@[tlgames](userid:62795)
@[mersintaksi](userid:74186)
@[apollo1453](userid:55307)
@[catlakkorsan](userid:49308)
@[ulkubudak1995](userid:65831)
@[sevimliseytan](userid:63291)
@[kendineozel](userid:45870)