-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
WordPress Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Merhaba arkadaşlar, bir araba almayı düşünüyorum ancak ne alacağıma bir türlü karar veremedim bunun yanı sıra arabalardan da pek anlamam işin açıkcası :) En iyisi sizlere sorayım dedim.
30 ile 40 bin TL arasında bir bütçem var aile arabası olması önemli ama spor tarzda tabiki :)
Dizel ve çok yakıt masrafı olmayan bir araba düşünüyorum malum öğrenciyim imkanlar bir yerden sonra sınırlı :)
Kullandığınız memnun kaldığınız arabaları bana yazarsanız sevinirim.. Neyini beğendiniz neden almalıyım mesela?
Aklımda ki araba şuanda: Renault Fluence
Bu arada teşekkür ederim şimdiden.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Teknikeri
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Fiesta,Corsa ve Polo tarzı araç bakardım ben olsaydım. Renault taraftarı değilim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Tam olarak Ford Fiesta tarif ediyorsunuz :) Şuan kendimde var, oldukça güzel ve performanslı bir araçtır, yakıt konusunda da sınıfının en az yakanlarındandır. Hızlanması vs. de oldukça iyidir, hb olmasından dolayı da park sorunu yaşamazsınız, aracın kendi ses sistemi de ortalamanın üstünde bir kalitede, bakım masrafları da oldukça düşük. Son zamanlar da iyice popüler olmaya başladı, alım-satım işlemlerinizde sorun yaşamazsınız, satmak istediğinizde de elinizden kolayca çıkabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** M**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bende Fluence vardı Traktör gibi araba. Şimdi Toyota Corolla var tavsiye ederim
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** M**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bence kötü. Motor aşırı sesli çalışıyor, Performans kötü. Onu sattıktan sonra Citroen C5 almıştım dünya varmış dedim. Bütçeniz varsa onu da tavsiye ederim ama parça bakım vs. uygun olsun derseniz Toyota