Youtube; 2013 yılından bu yana Türkiye'de para kazanmak için aktif bir platform haline geldi ve gün geçtikçe bu popülerliğini devam ettiriyor. Sizlerde bu büyük platformda kendi içeriklerinizi üreterek ve özgün olarak Youtube'dan para kazanabilirsiniz. Peki nasıl olacak? Youtube'dan nasıl para kazanılır, ne yaparak kazanılır ve dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir? Sadece 5 önemli adım ile Youtube'dan para kazanmaya var mısınız? İyi seyirler...
Benim şahsi görüşüm, para kazanmayı bilenler nasıl kazandığını hiçbir zaman paylaşmaz. Dolayısıyla sizin para kazandığınızı düşünmüyorum.
Evet birşey yapmadığın sürece birşey elde edemezsin, dolayısıyla ben elde etmek için birşeyler yapıyorum. Ayrıca birşeyler kazanmak için gerçek hayatımızda olduğu gibi çalışmamız gerek. Youtube'u bir toprak gibi düşünüyorum ve ben şu anda oraya ekim yapıyorum, hasat zamanıda gelir elbet. Yorumunuz için teşekkür ederim.
5 adımda Youtube ile gerçekten para kazanabilen bir arkadaşın burada videosunu paylaşmasını beklemezdim açıkçası, samimiyet dışı buldum, ancak konu ilgili arkadaşlara belki yol gösterebilir.
Video cok hos olmus ama para kazanma seceneklerini degilde ne yaparak para kazanilir onu anlatmissiniz. Youtube da reklam ve izlenme ile para kazaniliyor.