50 Adet İlizyon Eğitimi Seti

Sizlere bomba gibi bir set sunuyoruz, 50 adet kısa videoyla birlikte ufak çaplı ilizyon hareketlerini öğrenebilirsiniz. Bu sette harika olan kısa, kolay ve anlaşılır olması. Bir teşekkürü çok görmeyin arkadaşlar :)

İlizyon ya da yanılsama duyu yanılsaması ve yanılsama olarak bilinir. Gerçek bir nesnenin duyular üzerindeki izlenimlerinin yanlış değerlendirilmesidir. Gerçeklikteki fiziksel olayların algılanması sırasında yalnız bir nesnellik içinde kayda geçirilmez, sürekli değişim gösterebilir, kimi düzeltim ve bütünlemelerden geçirilerek; okunan bir kitaptaki kimi dizgi yanlışlıklarının farkına varılamaması örnek gösterilebilinir.

Bir yanılsama hakkında Önceden bilgi sahibi olsak bile algı kusurumuzun değişmemesi onun somut bir gerçek olduğunun göstergesidir. Ayrıca yanılsamalı algının tek gözle değerlendirilmesi halinde ortadan kalkması, algılanan figürlerin normal büyüklüklerinde görülmesi bir başka deyişle yalnızca her iki gözün kullanılarak bakıldığı durumlarda ortaya çıkması, yanılsamaya yol açan nedenin gözün retina tabakasında değil, beyinde olduğuna işaret eder.

Not: Seti indirmenize gerek yoktur. Google Drive üzerindedir, izleyip sık kullanılanlara eklerseniz indirmenize gerek kalmaz.

https://drive.google.com/drive/folders/0B8dUSxzazKDsTzUzOFdVNEt0SEE

kaynak linki : http://www.paranominal.net/2018/03/50-adet-ilizyon-egitimi-seti.html