VNG
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilisim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
8, (%75)
Arkadaslar internet sitesi icin 500 tL para bayilacam Ben bu 500 tL yi nasil degerlendiririm?
Website acmayi istiyorum. Ne tarz site acarsam tutar? Bu parayi 25 TL si siteye acmya gittti diyelim 475 TL ile ne yapabilirim.
İnternet siten uzerinden para kazanmak hit toplamak istiyorum. Neler yapabilirim.Fikrinizi soyleyin canlar :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ev Erkeği
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Güzel bir alan adı , hosting ve tema . 200 liraya 10 15 siteden tanıtım yazısı (biraz zaman geçtikten sonra ) + geri kalan tüm parayla makale en önemlisi içerik zaten kategori ve hedef kelimenizi iyi belirleyin yoksa boşa emek verirsiniz örneğin gidipte yeni siteye siri şimdi tv'de gibi haber paylaşmam aranmaya yönelik paylaşırım .
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İlla internet işi yapacaksan e-ticaret deneyebilirsin.
Sakın paranı seo yaptıracam, backlink alacam diye harcama. Uzman olduğun bir konu varsa o konuyla ilgili bir site aç. Ne gerekiyorsa yaz. Sevmediğin konularda site açarsan yazma hevesin birkaç ay sonra gider ve site çöp olur.
Eğer iyi olduğunu düşündüğün bir konu varsa ve bu konu hit toplayabilecek bir konu ise hemen siteni aç. Her gün düzenli yazı gir. Özgün yaz. Paranın tamamını da reklama harca. Bence yarısı ilgili sitelerden tanıtım yazısı alarak, yarısını da sosyal medyada reklam için harca.
Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com
Ozdemiir
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bir tane sektör belirlyen bir ay kadar ozgun içerik girin sonra seo çalışmasına yatırım yapın adsense hesabınız varsa günde en kötu 5 tl kazanırsınız ama sektörü iyi belirleyin
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Domain 20 TL Hosting (Kaliteli) 150TL/yıl
Şu zamanda site açıp çok paralar kazanıcam demek hayalden başka birşey değil. Amatör olduğunu anlarlarsa asla geri gelmezler. Farklı ol.
Teknoloji sitesi açma sakın ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.
cagdaskorkmaz.com.tr