-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Merhabalar yaşım 17 belirtmek isterim..
Abilerime birşey danışmak istiyorum bana yardımcı olursa sevinirim bir sevdiğim , çıktığım var Allah onu benden eksik etmesin.
Yalnız kızla okul nedeniyle pek bulaşamıyorum birbirimizi özlüyoruz arıyorum konuşuyoruz arada buluştuğumuz zamanda birşey yapamıyoruz ben ve sevdiğim çok utangacızdır heleki ben şu utangaçlığı bir türlü atamadım.
kıza sarılacam olmuyor yanağına bir öpücük kondurmak istiyorum oda olmuyor, konuşacak konuda bulamıyoruz..
ne yapmamı önerirsiniz buluştuğumuzda ne konuşacağımızı bile bilmiyoruz daha doğrusu utangaçlıktandır belkide nasıl yapabilirim abilerim/ablalarım :) :D :o
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Önce telefonla yakın olmayı dene,sonra evine giderken öp uğurla,sonra yolda yürürken elini tut.Sonrası gelir :)
Giyse.com - Giyim Moda, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuar Online Alışveriş
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Illa cıkman mı lazım? Cıkma. Illa opmen mı lazım? Opme.
Zına yaparak gunahlarını artırmak ıcın bırde gelmıs neden burda soruyorsun be kardesım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
kralizasyon adlı üyeden alıntı
Illa cıkman mı lazım? Cıkma. Illa opmen mı lazım? Opme.
Zına yaparak gunahlarını artırmak ıcın bırde gelmıs neden burda soruyorsun be kardesım.
Zina sayılmaz bu.Sevgi göstergesidir.
Giyse.com - Giyim Moda, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuar Online Alışveriş
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kralizasyon'a katılıyorum. Bi kere o senin nikahlı eşin mi? Değil. O zaman o kıza her dokunduğunda küçük zina diye adlandırılanabilen bir davranışı yapmış oluyorsun. Bence sert çıkmamış. Sana adam gibi tavsiye vermiş.
Expert
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu zamanda böyle güzel şeyler yaşanıyorsa tadını çıkart derim ben akışına bırak zaten olan olur o anın tadını çıkart :)
Ek Olarak: ve aşırı dindar yaklaşan arkadaşlar evet bu durum zinadır ama televizyon izlerken yolda yürürkende zinaya giriyoruz devir değişti kardeşim mutlu olsun bari :D
siyahgiyen
SEO - E-Ticaret Gelir Arttırma
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
SEO - E-Ticaret Gelir Arttırma
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Expert arkadaşa katılıyorum. Göz zinası var yolda yürüyemezsin o zaman :) Ama dokunda öpme yakınlaşma konusunda eğer uzun sürsün istiyorsan bir şeyleri zamana bırak , yani acele etme her şey zamanla kendiliğinden olur zaten. Takma böyle şeyleri kafana özlemene bak onu düşün :) Aşk güzel şeydir.