-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle merhabalar;
Yaz okulu için 1 aylığına Manisa celal bayar üniversitesine geleceğim. Bu sebeple çevrede uygun fiyatlı kalabileceğim yerler arıyorum.
2-3-4 kişilik yurt tarzı olmamalı. Kendime ait odam olmalı, internet vs gibi artıları olmalı.
Oteller ve günlük kiralıklar bütçemi açtığından dolayı, fikir verebilecek olan herkese açığım.
Arabam var İzmir ( bornova ) yakınmış oralardan da olabilir. Ulaşım problem değil.
Yardımlarınızı bekliyorum.:mad::mad:
ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Sahibinden.com üzerinden günübirlik kiralik evlere baktın mı ?
Manisa da celal bayara yakın bir çok ev görmüştüm istediğin özelliklerde , ayrıca hangi Celal Bayar da yaz okulun ona göre sana yer söyliyeylim manisa merkezde 2 adet, merkeze yaklaşık yarım saat uzaklıkta olmak üzere 3 ayrı kampüs var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
geçmiş olsun kardeşim berbat bir kampüse geliyorsun. allahtan araban varmış. sanırım yağcılar kampüsüne geliyorsun?
ev için tavsiyem günlük ev kiralayanlarla sıkı bir pazarlık yapman. o olmazsa merkezde apartlar var fakat pahalılar. tek kişilik odalar için 1kdan fazla paranı alırlar.
tekrardan geçmiş olsun.
edit: profilinde yazılım yazıyor. hocam okulu ara sor öğren yazılımın yaz okulunun nerde olduğunu. çünkü yazılım müh. fakültesi turgutluda. büyük ihtimal manisa/turgutluda olacaksın.
burada işin daha da zor. daha daha geçmiş olsun. kiralık ev yok turgutluda. 1 tane devlet 1 tane de özel erkek yurdu var(dı enson)
ozergul.net/com
Bydogu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
kardeşim bornova dan celal bayara ne kadar uzak biliyonmu ? .. ülkemiz içinde şöyle booking tarzı birşeyler olması gerek aslında kolay glsin ..