-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selamlar dostlar, bu konunun açılış amacı şudur; forumda ve diğer forumlarda gözlemlediğim fikirler ve konuları eleştirmiyor olmamız. Sürekli forum kurallarına uyalım kimse ile tartışmayalım diye diye kimse doğru fikirlerini söylemiyor. Projelerin kötü yanlarını olmayan şeyleri dile getirmiyor.
SEO Paketleri, yapılan hizmetler, söylenen fikirler. Düşünceleriniz elbet var ve bunları söyleyemiyorsunuz. Ama bu başlıkta şunu yapalım istiyorum. Her bilinçli insanın bildiği gibi bir şey eleştiri almıyorsa gelişemiyor. Gelişmesi için yanlışları görmemiz gerekiyor.
Elinizdeki proje, fikir yada yaptığınız yönettiğiniz her neyse acımasız eleştiriler almak istiyorsanız ve ben bunları feedback olarak kullanırım diyorsanız. Alt kısıma söyleyin. Bende söyleyeceğim ve herkes bir birinin projesini acımasızca eleştirsin. Tabi ki burada sövün küfür edin aşşalayın gibi bir şey demiyorum. Sadece eleştirin ki, ortaya güzel bir şeyler çıksın.
KartPazar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ön Ödemeli Kart Satışı
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Aslında amaç kurallara uymaktan ziyade, heves kırmamak. Kimse anasından webmaster olarak doğmadı. Kendi adıma konuşayım; .com.cz gibi ücretsiz domainler vardı. 2000'lerin başlarında bunlarla az uğraşmadım. Boş ceplerimiz, kocaman hayallerimiz vardı. Ama sorduğumuz her aptalca soru, yaptığımız her aptalca site sonrasında tecrübeler edindik. Bugün de foruma bu şekilde yeni başlayan bir sürü arkadaş görebiliyorum. Tabii onlar bilgi kaynakları konusunda bizden çok şanslılar.
O yüzden sorular ne kadar saçma olursa olsun, hayaller ne kadar imkansız olursa olsun, kimsenin hevesini kırmaya gerek yok diye düşünüyorum. Tabii bazen yazılanlara sinirlenmediğim olmuyor değil :D Keşke hep sakin kalmayı başarabilsek
2 kişi bu mesajı beğendi.