-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
biz yanlis yerdeyiz valla, kazanan xxxxx aliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Adam kötü olarak ne yapmış tanımıyorum? Haksız rekabet mi söz konusu? Birbirimizin başarısını takdir edip desteklersek bu ülke bi yerlere gelir diye düşünüyorum
2 kişi bu mesajı beğendi.
88644
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Biz sektördeyken belki adamlar doğmamıştı bile. Ama şans olmayınca gerisi boş...
Biz bu kadar çok saftiriğin Youtube da böyle videolar izleyeceğini düşünemedik...
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Freelance Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Sanki dejavu yaşadım ama hatırladım sene 2006 *** da bir arkadaş youtube hakkında böyle bir video paylaşmıştı hatta video da ismail yk Allah belanı versin video klibi vardı. O sıra youtube yenilik olarak patlamıştı diyebiliriz arkadaşın isyanıda ben niye böyle bir proje yapamıyorum diye kıvranıyordu.
İnsanın tek engeli beyni dostum sakın engel koyma!
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Vallahi ben de anlamadım sorunun ne olduğunu. Adam gelişime uygun bir alan bulmuş, videosunu yapmış koymuş ve izlenmiş. Bunda ne var ki? Çok kötü yapmışsa siz daha iyisini yapın. Ben video montaj yaparken şu an youtube fenomenlerinin bir kısmı televizyon kumandası kullanamıyordu ancak gösterdikleri gelişimi takdir ediyorum. En kötüsü bile bir uğraş içerisinde, takdir ediyorum. Sizi de takdir ediyorum, içerik yazdırarak yazarların para kazanmasına yardımcı oluyorsunuz. Ancak şimdi o yazarlar, bizim 2 tl aldığımız yazıdan adam 10 tl kazanıyor diye isyan edip, kendine para kazanmak için site kurmazsa, size de içerik vermekten imtina ederse hiç kimse kazanamaz.
Cidden ben bu serzenişle neden bahsettiğinizi anlamadım. Eğer, bu eleman birilerinin emeğini çalmışsa, içeriğini kopyalamışsa, ahlaksız bir iş yaptıysa ben özür dilerim. Ancak yasa dışı herhangi bir faaliyet yoksa izleyici kitlesi var demektir, size de synı tür yayının daha kalitelisini yapmanızı tavsiye ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
cooper
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Müh. öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaş youtube kanalına 23 Oca 2016 tarihinden bugüne kadar toplamda 1930 video yayınlanmış. Emek verip uğraşıp buralara gelmiş.
Bu arada bu arkadaşın abonelerinin çoğunun sahte olduğunu düşünüyorum. Bu kadar aboneye bu kadar az video izlenmeleri imkansız. Socialblade verilerine göre de günlük 250-700 abone kazanıyormuş bu arkadaş. Yani toplam abonelerinin büyük çoğunluğu bot.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Akıl akıldan üstündür.
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafik&Editör&WP
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hocam arkadaşı tanımıyorum hiç denk gelmedim. Ama size şunu söyleyebilirim bulunduğunuz bölge de Emin'im ki aynı sektör de 2 farklı dükkan ( firma ) mevcuttur. Neden 2 tane diye hiç aklınızdan geçirmediyseniz böyle bir konuda isyan etmeniz çok normal. YouTube da artık üretilmeyen içerik Yok denilecek kadar az. Arama motorları kadar kapsamlı bir alan oldu. Hal böyle olunca binlerce farklı içerikte binlerce farklı video bulabiliyoruz. Yalnız önemli olan neyi nasıl pazarladığınızdır. Dijital ortam da pazarlama ve sunum iyi olduğu sürece her zaman kazanırsın. O mahallende aynı sektörde ki 2 dükkan da kendince bir tavır takınıyor ve o mahallede her iki dükkanın da kendine göre müşterileri vardır. YouTube da bu şekilde düşün. Aynı sektör de çok market var. Önemli olan kendi müşteri kitleni yaratmak. Özgün olmana yeni bir içerik üretmene gerek yok. Uygulanmış birşeyi de yapsan kendinden bişeyler katıp farklılık yarattığın sürece senin de izleyici kitlen oluşacaktır. 👍🏻