-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhaba arkadaşlar az önce AdMatic'ten böyle bir mail geldi. Yazılanları ben tam anlamadım. Anlayan yada bilen varsa daha açıklayıcı şekilde anlatabilir mi?
Değerli Kullanıcımız,
Bu güne kadar sözleşmeli olarak desk-five teknolojisi üzerinden (white label), hizmet veren admatic medya A.Ş ile tüm faaliyetleri, telif hakları ihlali nedeniyle askıya aldığımızı üzüntüyle bildiririz. İzinsiz ve yetkisiz source kodu, adtags ve ürün kullanımları yasal sorumluluk riski taşır.
Yıllarca yayıncı ve reklam veren için birinci sınıf hizmeti sağlayan desk-five olarak, bu hukuki adım sonrası sizde oluşabilecek rahatsızlık ve aksaklıklar için ayrıca üzgünüz.
Ticari konularda direk Admatic A.Ş ile irtibata geçmenizi rica ederiz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenciyim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Banada geldi, acaba hesabım ban mı yedi yoksa admatic mi kapanıyor anlayamadım. Karma karışık şeyler yazmışlar. Kural ihlali falanda yapmadım, normal duruyordu reklamlar
www.batuhankilinc.com Kişisel blogum
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Telif hakkı ihlali yapmışlar ve hizmetlerini durdurmuşlar. Anladığım kadarıyla kapanıyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenciyim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
O mail bana gelmedi hocam, sistem değişiyorsa tekrar uğraşmam zaten 1 yılda anca 10 tl birikmişti oda kaynadı gitti şimdi.
www.batuhankilinc.com Kişisel blogum