-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Sitemi Satiyordum Ve İcinde Adsensede Vardi Adsense Satisi Yapmak Yasak Diye Yasak Verdiler Sitenin İcinde Veriyorum Napacam Ben Adsense Elimden Cikariyorum Siteleri Herkes İcinde Verebilir Adsense Sikayetciyim Bana Yasak Koyan Ve konumu Silenden.
Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
Sizin de söylediğiniz gibi Adsense hesap alım satımı yasak. Sitenizi satabilirsiniz. Ama yanında Adsense hesabımı da veriyorum gibi bişey olamaz.
Ayrıca, bütün kelimelerinizin baş harflerini büyük yazmaktan vazgeçin. Yoksa bu da wmaracı'ndan tekrar uzaklaştırılmanız için bir sebep olacak.
Deneyim demeyin, deneyin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
ama hocam cok sacma birakacam bu işleri napayim ben onu banlanacaana emek verdim seyi geri almak istiyorum bazi kişiler satiyor onlara bişey olmuyor bbiz satincami suc ?
Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
FurkanKorkmaz adlı üyeden alıntı
ama hocam cok sacma birakacam bu işleri napayim ben onu banlanacaana emek verdim seyi geri almak istiyorum bazi kişiler satiyor onlara bişey olmuyor bbiz satincami suc ?
Bazı kişiler satmıyor. Wmaracı'nda hiç kimse Adsense hesabı satamaz. Satmaya çalışanlar ve farkedilenler ise sizin uyarıldığınız gibi uyarılır.
Deneyim demeyin, deneyin!