-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sabah gördüm, cudjex nickli özerin üyeliği durdurulmuş.
Ve sebebi de : Açtığınız yeni sitenizi adı üstünde olan "Yeni Siteler" bölümünde duyurunuz. Sırf gündemde görünsün, siteme hit çekeyim diye bilgi paylaşım kategorisine site tanıtım konusu açmayınız. Bu forumda herkes salak, bir siz akıllı değilsiniz. yazılmış. Sonuçta Türkiye'nin en iyi webmaster forumundan bahsediyoruz. Banlayıp banlamamak sizin elinizde belki o niyetle yazmamıştır konuyu ama daha nazik bir dille yazabilirsiniz bu sebepleri. Teşekkürler.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Selamunaleyküm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar öncelikle,
Yazdıklarınız gayet mantıklı. Yöneticiler biraz daha hoş görülü davranabilirler ama birde yönetici tarafından bakmak lazım . Hergün onlarca kişiyle, onlarca şikayetle uğraşıyorlar. İster istemez beyinleri bulanıyor. Bazen öyle konular oluyor ki incelemeye aldıkları resmen tüketiyorlar kendilerini.
Son olarak; Bu forumun yöneticileri bu foruma belli başlı kurallar eklemişler. Bazı kurallar bazen biraz esneklik kazanabilir. Bu konuda esneklik gözetebilecek bir konu belkide ama yönetici arkadaş ceza vermiş. Sınırsız banlanmış olduğunu düşünmüyorum. Arkadaş bundan sonra daha dikkatli olacaktır ve bu tarz şeyler diğer forumdaki diğer arkadaşları da etkileyip, daha dikkatli olmalarını gerektirdiğini düşünmekteyim.
Bunları yazmamın sebebi ; Kuzenim ***.net 'te moderatördü. Onun yaşadıklarını göz önünde bulundurarak yazdım.
İyi Forumlar
2 kişi bu mesajı beğendi.
Loadinq...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
3 sene önce ben de 30 bin kişilik bir forumda co-adminlik yapıyordum biliyorum insanları yerli yersiz küfredenler olur kuralları hiç kimse okumaz bile boşuna koyulmuş gibi. :) Ama bence yöneticide sabır olmalı, sonuçta herkes görüyor yazdığı o mesajı sadece üye görse sıkıntı yok.
Selamunaleyküm.