FVY
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Daha önceden wmaracı üzerinden @corder nickli üyeyi şikayet etmiştim. 200 TL dolandırılmıştı beni. Söz konusu meblağ değil sadece bu insanların yaptığının karşılığını görmesi için karakola gidip şikayetçi oldum bundan yaklaşık 5-6 ay önce. Neyse bugün beni biri aradı. Avukat bilmem ne diye. Ben bunun akrabasıyım aynı zamanda avukatlığını yapacağım. Şu anda başka bir olaydan dolayı cezaevinde. Sizin de zararınızı karşılayalım şikayetinizden vazgeçin ailesi perişan durumda Vs dedi. Bende parasında değilim işin dedim. Cezasını çeksin dedim. Ayrıca kendi avukatıma da danıştım. Şikayetden vazgeçersem ne olur diye. Bişey olmaz ama sen vazgeçtikten sonra karşı taraf oldu ki haysiyetsizlik yapıp bu bize yalan yere bize dava açtı diye tazminat davası açabilir dedi. Bu durum beni affetmemem konusunda biraz daha kararlı kıldı. Ama vicdanen de benim yüzümden başkasının zarar görmesini de hiç isteyen biri değilim aslında :/
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Designer
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Avukatı ile gerekli yazışmaları noterden tasdik ettikten sonra vazgeçseniz bile başınıza bir şey gelmez.
Size tazminat davası açtığı zaman noter onaylı yazışmaları gösterirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Hım hocam aslında zor bir durum çıkmış ortaya açıkca çocuk istediğini çeksin umrumda değil diyebilirim cidden lakin ailesi diyince adam huzur bulamıyor ailesine yazı o yüzden affet derim.
sen bilirsin gene tabiki.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
3 yıl önce benim ağabeyin laptobunu gasp ettiler. Eden gençlerin aileleri tehdit üstüne tehdit yağdırdı, hiçbir şey de olmadı. Üçü de hapis cezası aldı. Yalnız bir tanesinin annesi yanımıza gelip "Adaletin kestiği paramak acımaz, yaptıysa çeksin cezasını" dedi. Ben de size bunu söylüyorum, adaletin kestiği parmak acımaz. Madem **************lık yapmayı kafayı koymuş o halde sonuçlarına da katlansın.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Müşteri temsilcisi
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hep ailesi üzülür perişan olur diye vicdan yaparsak bu gibiler serbest kalır, ben şikayetimi geri çekmem.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Zararınızı tazmin edeceklerse eğer gördüğüm kadarıyla vicdanınızda el vermiyor madem usulü ile kendinizide sağlama alıp vazgeçebilirsiniz hocam.. Adalet her daim ceza gerektirmez ders aldıysa ve zararı tazmin ediyorsa bu da bi nevi adalettir..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Avare
-
-
Ad Soyad
N** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam affetsen bir dert, affetmesen iki dert. Allah kolaylık versin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bir daha yapmayacağına kanaat getirilebiliyor ise, vicdan rahatsız olur tabii.
Ama sizin bağışlamanız nedeni ile başka insanlar mağdur olur mu endişesi de vardır.
Zor bir karar aşaması. Allah yardımcınız olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkes yaptığının bedelini ödemeli. Her ne kadar pişmanlık duymuşsa da bu hatasını iyice anlaması için bir ceza gerekir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
kesinlikle kararınızı değiştirme amaçlı yazmıyorum kendi açımdan yazıyorum, gelip beni dolandırıcak ve ben davadan vazgeçicem bir şey olmasın diye imkansız geri çekmem arkadaş hayatta bazı hatalar vardır bir kere yaparsın dönüşü olmaz kaç yaşında insanlar bana göre vicdanımı bir kenara bırakıp mantıklı düşünüp sonuca varırdım..