Merhaba arkadaşlar;

Bir çoğumuzun yakından tanıdığı youtuberlar ile röportajlar gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Biliyorsunuz bundan önce Kült TV ve Ayhan Çakmur Patika gibi önemli youtuberlar ile röportajlar gerçekleştirmiştik. Çok olumlu geri dönüşler aldık. Şimdi ise hepinizin yakından tanıdığı meslektaşım, arkadaşım Ömer Şanlı nam-ı değer AĞIR MİMAR ile bir yayın gerçekleştirdik. İlk Röportajımızı 2 bölümden oluşturduk. İlk bölümde Ömer Şanlı (Ağır Mimar) ile Youtube üzerine konuştuk. 2.bölümde ise röportajımızı Mimarlık konusunda gerçekleştirdik. Ben Ömer'e sosyofikir.com ile böyle güzel bir röportaj gerçekleştirdiği için teşekkür ediyorum. Yakında Ömer Şanlı (AĞIR MİMAR) ile farklı yayınlar da gerçekleştireceğiz. İlk yayın yaklaşık 30-35 dakika uzunluğunda. Keyifli dinlemeler :)


yayını dinlemek için burayı tıklayabilirsiniz.

AĞIR MİMAR OLARAK ÜNLENEN ÖMER ŞANLI 1993 YILINDA İZMİR’DE DOĞMUŞ. ŞANLI EMLAKBANK SÜLEYMAN DEMİREL ANADOLU LİSESİ’NDEN MEZUN OLUYOR. LİSE’DEN SONRA GEDİZ ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ’NÜ KAZANARAK MİMAR OLMA YOLUNDAKİ EN ÖNEMLİ ADIMLARDAN BİRİNİ ATIYOR.
ŞANLI’NIN MİMARLIĞI SEÇME SEBEBİ OLARAK DAHA ÇOK HAYAL ETTİKLERİNİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRME OLANAĞININ OLMASI VE YARATICI FİKİRLERE EN AÇIK BÖLÜMLERDEN BİRİNİN MİMARLIK OLMASI VAR. ÖMER MİMARLIK FAKÜLTESİNDE EĞİTİMİNE DEVAM EDİYOR.

ŞANLI İLE İLGİLİ BİR BAŞKA AYRINTI DA 2006 YILINDA AKILLI KÜMELER PROJESİYLE, TÜBİTAK PROJE YARIŞMASI’NDA EGE BÖLGESİ 4. LÜĞÜ ALMIŞ OLMASI. AYRICA ŞANLI’NIN YOUTUBE’DA BU KADAR İLGİ ÇEKMESİ BİR AÇIDAN SÜPRİZ DEĞİL. ÇÜNKÜ KENDİSİ ORTAOKUL VE LİSE EĞİTİMİ BOYUNCA, TİYATRO EĞİTİMİ ALIYOR.

Ağır Mimara yandaki linkten ulaşabilirsiniz.https://www.youtube.com/user/Agirmimar
Konu Ve Yayın Linki : https://www.sosyofikir.com/2018/07/agir-mimar-ile-youtuberlik-ve-mimarlik-uzerine-keyifli-bir-roportaj-gerceklestirdik.html