Bu yazımı facebook profilimde depaylaştım, ben hiç bir parti, tarikat, mezhep Uçan hoca yada kaçan papaz cematine bağlı değillim.Ben her görüşü saygı duyan milletin inanç fikir ve düşünce özgürlüğünü savunan doğrucu olma çabasında olan biriyim. Tek inancım ve kaynağım:Kur'anı kerim ve peygamber efendimizin Kur'anı uygulamş oldukları tavırlardır.

Yıl olmuş 2018 millet Ay'a Gitmiş, uzayın her tarafını uydular ile donatmış hatta bir kısmında istasyon kurmuş. Mars'ta hayat varmı diye araştırmalara başlanmış.


Gerçekçi insan şeklinde muhabi yapılmış ama biz hala da ha milletinin inanç fikir ve düşünce özgürlüğü nasıl kısıtlanır, mileti nasıl raptuzapt altına alınır mezalimini yada diktatörlüğü peşindeyiz.

Ahmet Hakan beyin yapmış olduğu eleştiriyi haklı bulmuyorum. İsteyen istediği şekilde inanır yaşar fikir düşünce ve inanç özgürlüğü olan bir ülkedeyiz. 10 kasımda insan kenefede gider benim gibi uykusuna da devam eder.


Siz ezanlar okunduğunda Allah ismi anıldığında yada Kur'andan bir ayet zikredilğinde yapmış olduğunuz şeytani yada nefsani işlerinizin hesabını verin sonra gelin tepkide bulunun.

Ben kimseyi zorlamam hatta Allah'ta (C.C) zorlamıyor, isteyen istediğine inansın istediği gibi yaşasın dil din ırk ayırımı yapmadan bu millet 600 küsür sene yaşadıda ne olduda 80 sene boyunca bir birine düşman oldu ? Yazımı sona erdirirken bu ayet meali ile bitiriyorum.

KÂFİRÛN SURESİ ANLAMI

Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
1- De ki: Ey kâfirler
2- Tapmam o taptıklarınıza!
3- Siz de benim kulluk ettiğime tapanlardan değilsiniz.
4- Hem ben tapıcı değilim sizin taptıklarınıza.
5- hem de siz, benim kulluk ettiğime tapıcılardan değilsiniz.
6- Size dininiz, bana dinim (sizin dininiz size, benim dinim bana)!