-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafiker. / ercandinsel.org
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Akbank kredi kartıma 98tl'lik üyelik ücreti yansıtmış. Geri iadesi için müşteri hizmetlerini aradım bu yıl iadesini yapmadıklarını söylediler. Şikayet var üzerinden de şikayet oluşturdum bir sonuç alma durumum varmı bilmiyorum ancak görünen o ki kartı kullanıma kapatacağım. Akbankda böyle bir durumla karşılaşıp sonuç alan varmı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Akbank için değil ancak kredi kartlarında üyelik ücreti vardır zaten yıllık alınır. Neden geri iade için uğraşıyorsunuz anlamadım ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Elektrik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Benim kartlarıma üyelik ücreti yansıyor fakat iptal ediliyordu. Bu sene iptal etmediler bende kartları iptal ettirdim. Kesin çözüm.
SSD
HerTürlüDestek-Kayweb.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
2 tane otomatik ödeme talimatı verin kesmiyorlar 90 tl ise kartı kullanıyorum dediğiniz de ide 1 2 gün sonra iade ediliyor büyütecek bir şey yok .
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sürekli destek verir. https://kayweb.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / K
-
Meslek
Web Tasarım - SEO
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Aynı şey yaz aylarında benimde başıma geldi. 78 TL üyelik aidatı kesmişler +2.65 TL +3 TL gibi saçma sapan farklı isimler altında yine kesintiler olmuş. Aradım kesinlikle iade edilmeyeceğini söylediler. Kartı alırken imzaladığım sözleşmeyi ve o zamanlarda ki kampanyayı araştırıp buldum, aidat ücreti olmadan kredi kartı aldığıma emindim. Şubeye giderek bunları yetkili kişiye sundum ve ödemedim. 90 Lira çok bi para değildi belki bu kadar uğraşmaya da değmezdi ama olsundu. Ödemedim, mutluyum :)
1 kişi bu mesajı beğendi.