lostyazilim

Akk kaldırmak mümkün değil mi?

16 Mesajlar 2.309 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

BigSEO BigSEO Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Engineering
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1763
  • Beğeniler 52 / 621
  • Ticaret 54, (%94)
Sen daha fazla para kazanmak için böyle saçma sapan kotalar koyarsan insanlarda bu tür yolları dener. Kahrolsun kapital sistem. :)
Poi

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

Korkmaz adlı üyeden alıntı

Parasını verip AKK olmayan paket almayı neden denemiyorsun. Ha alacak gücün yoksa 50 GB...

İnternet hizmeti yurt dışında 10 mbit kadar ücretsiz bir hak olarak veriliyor ek olarak onlarda da akk var ama en düşük 300 gb ülkesine göre 500 gb , 700 gb yani bizim gibi 8 mbit 25, 50 gb 50 tl almıyor ülkemiz avrupa ülkelerine kıyasla en düşük asgari maaş ve milli gelire sahip bir ülke , insanına para vermeyen sistemde suç, para verende değil

BigSEO adlı üyeden alıntı

Sen daha fazla para kazanmak için böyle saçma sapan kotalar koyarsan insanlarda bu tür yolları dener. Kahrolsun kapital sistem. :)

maalesef öyle , zamanında kampanya yaptı veletin biri, eline yüzüne bulaştırıp , para kazanma peşinde koştu 200 bin imzayı heba etti ne kaldı hiç nisan ayında 4.5 g gelecek belki değişiklik olur yeni uydu internet hizmetlerini arttıracak belki değişir

brown brown WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)

Parasını verip AKK olmayan paket almayı neden denemiyorsun. Ha alacak gücün yoksa 50 GB...

Hocam AKK olmayan paketler hangileri, ben hiç uygun fiyatlı göremedim. 100 lira civarı (buna uygun dediğime gülüyorum ..) varsa link atar mısınız ?

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3537
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)

darkthepro adlı üyeden alıntı

İnternet hizmeti yurt dışında 10 mbit kadar ücretsiz bir hak olarak veriliyor ek olarak onlarda da akk var ama en düşük 300 gb ülkesine göre 500 gb , 700 gb yani bizim gibi 8 mbit 25, 50 gb 50 tl almıyor ülkemiz avrupa ülkelerine kıyasla en düşük asgari maaş ve milli gelire sahip bir ülke , insanına para vermeyen sistemde suç, para verende değil

Sarayda fiber varmış. 1001 odayı sana ayarlıyorum hemen.

Ek Olarak:

brown adlı üyeden alıntı

Hocam AKK olmayan paketler hangileri, ben hiç uygun fiyatlı göremedim. 100 lira civarı (buna uygun dediğime gülüyorum ..) varsa link atar mısınız ?

Benim dediğim paketlerde o civarda zaten. 100 Mps hız AKK olmadan 200 TL
Poi

kişi bu mesajı beğendi.

cagdaskorkmaz.com.tr
wmaraci
wmaraci

melankolia melankolia Uzun Yollara Devam Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dijital Baskı Operatörü
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 4577
  • Beğeniler 1011 / 1012
  • Ticaret 3, (%100)
Superonline fiberde 5 tl ye 100 megabite kadar hız veriyor 1 günlük kotaya takılmadan *****te ise eğer değişmediyse en son ücretsiz olarak ayda 1 kez 1 günlük akk ye takılmadan 100megabite kadar veriyordu hocam.Eğer indirmeleriniz çoksa hocam biriktirip bu şekilde deneyebilirsiniz.

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

Sarayda fiber varmış. 1001 odayı sana ayarlıyorum hemen.

Ek Olarak:

Benim dediğim paketlerde o civarda zaten. 100 Mps hız AKK olmadan 200 TL

3 yıldır 100 mbit akksiz fiber internet kullanıyorum zaten, neydiği belirsiz saraylara ihtiyacım yok, maksat parası olan var olmayan var o yüzden eşitliğin yanında olmak, kendi haklarına bir velede emanet edip 200 bin imzayı heba eden insana sormaları lazım bana değil ben sadece destek oluyorum

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al