-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
SERBEST MESLEK
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
vallahi üstadım yazar olamasamda takipçiniz olurum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benim tavsiyem bir blog sitesi kurmak yerine forum sitesi kurun. Herkes akvaryumla ilgili paylaşımlar yapabilsin. Özgün ve güzel paylaşımlar oldukça sizde bunu blog sitenize eklersiniz ;)
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
HeroTürk adlı üyeden alıntı
Tavsiyeniz için öncelikle teşekkür ederim. Amacımız blog üzerine yapmak. Forum sitelerinde iyi niyetler kötüye kullanılma gibi oluyor. Blogta ayrıca soru sormak isteyenler için falan misafir üyelik kısmı falan var :)
Blog sitesine üye olmak, içerik sağlamaya çalışmak insanı kasar. Bazen ben kendi blog sitemden bile sıkılıyorum. Fakat forum sitesi öyle değil, isteyen istediğini paylaşır. Zaten söz konusu olay akvaryum üzerine olduğu için çok fazla, aşırı derecede ilgi olmasını beklemeyin. Muhtemelen çok aktif, günde 100 konunun açılacağı bir forum sitesi olmaz. Dolayısıyla kötü niyetli kişiler olsa bile siz bunu fark eder ve engellersiniz.
Forum sitesine ek olarak blog sitesi kurarsınız. Forumda paylaşılan güzel ve ilgi çekici konuları blog sitesine eklersiniz. Buradan bir kaç kişi bularak bir yere varamazsınız çünkü düzenli paylaşım yapılmaz. Fakat forum sitesi olursa isteyen herkes girer, istediği zaman paylaşım yapar, bu sayede aktif bir site olur.
Bununla beraber sadece bilgi verilmez. Sorular soranlar olur, yardımlaşmak isteyenler olur, tavsiye verenler olur hatta akvaryumculardan bu sayede reklam bile alırsınız.
Akvaryum olayını hiç sevmem ama ben bile bu yazdıklarımdan sonra açmayı düşünmeye başlıcam nerdeyse :D
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com