lostyazilim

Akvaryum işi ile uğraşanlar

7 Mesajlar 1.103 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

HeroTurk HeroTurk Ne Mutlu Türküm Diyene!!! Kimlik Onayı
  • Üyelik 29.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Cnc programcısı
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 3963
  • Beğeniler 315 / 705
  • Ticaret 47, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Akvaryum işi ile uğraşmış bu güzel hobiye gönül vermiş kişilerle birlikte bir blog sitesi olan http://www.akvaryumplanet.net sitesinde yazarlık görevi yapacak arkadaşlar aranıyor. Bu işi severek yaparım diyenler varsa lütfen ozgur_cetinkaya@outlook.com adresine mail atabilirsiniz.

Misyonumuz

Bilgi ve tecrübelerimizle birlikte akvaryum hobiciliğine gönül vermiş kişi ve kişilere en doğru ve tarafsız bilgiler vererek Akvaryum Hobiciliğini en doğru şekilde sürdürmek ve yeni bireyler kazandırmak.
[B]Vizyonumuz[/B]
Daha fazla Akvaryum hobicilerine ulaşarak doğru bilgi aktarımı ile sağlıklı Akvaryum hobiciliği sağlamak.

wmaraci
reklam

FilmlerBizden FilmlerBizden Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek SERBEST MESLEK
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 523
  • Beğeniler 263 / 82
  • Ticaret 2, (%100)
vallahi üstadım yazar olamasamda takipçiniz olurum :)

• Üyelik 29.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Cnc programcısı
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 3963
  • Beğeniler 315 / 705
  • Ticaret 47, (%100)

FilmlerBizden adlı üyeden alıntı

vallahi üstadım yazar olamasamda takipçiniz olurum :)

yazarlıktan kastımı günlükdüzenli olarak değil müsait oldukça bir fikirler olsun yeter.

MrAuTHoR MrAuTHoR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 72 / 145
  • Ticaret 1, (%100)
Benim tavsiyem bir blog sitesi kurmak yerine forum sitesi kurun. Herkes akvaryumla ilgili paylaşımlar yapabilsin. Özgün ve güzel paylaşımlar oldukça sizde bunu blog sitenize eklersiniz ;)

SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 29.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Cnc programcısı
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 3963
  • Beğeniler 315 / 705
  • Ticaret 47, (%100)

MrAuTHoR adlı üyeden alıntı

Benim tavsiyem bir blog sitesi kurmak yerine forum sitesi kurun. Herkes akvaryumla ilgili paylaşımlar yapabilsin. Özgün ve güzel paylaşımlar oldukça sizde bunu blog sitenize eklersiniz ;)

Tavsiyeniz için öncelikle teşekkür ederim. Amacımız blog üzerine yapmak. Forum sitelerinde iyi niyetler kötüye kullanılma gibi oluyor. Blogta ayrıca soru sormak isteyenler için falan misafir üyelik kısmı falan var :)

MrAuTHoR MrAuTHoR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 72 / 145
  • Ticaret 1, (%100)

HeroTürk adlı üyeden alıntı

Tavsiyeniz için öncelikle teşekkür ederim. Amacımız blog üzerine yapmak. Forum sitelerinde iyi niyetler kötüye kullanılma gibi oluyor. Blogta ayrıca soru sormak isteyenler için falan misafir üyelik kısmı falan var :)

Blog sitesine üye olmak, içerik sağlamaya çalışmak insanı kasar. Bazen ben kendi blog sitemden bile sıkılıyorum. Fakat forum sitesi öyle değil, isteyen istediğini paylaşır. Zaten söz konusu olay akvaryum üzerine olduğu için çok fazla, aşırı derecede ilgi olmasını beklemeyin. Muhtemelen çok aktif, günde 100 konunun açılacağı bir forum sitesi olmaz. Dolayısıyla kötü niyetli kişiler olsa bile siz bunu fark eder ve engellersiniz.

Forum sitesine ek olarak blog sitesi kurarsınız. Forumda paylaşılan güzel ve ilgi çekici konuları blog sitesine eklersiniz. Buradan bir kaç kişi bularak bir yere varamazsınız çünkü düzenli paylaşım yapılmaz. Fakat forum sitesi olursa isteyen herkes girer, istediği zaman paylaşım yapar, bu sayede aktif bir site olur.

Bununla beraber sadece bilgi verilmez. Sorular soranlar olur, yardımlaşmak isteyenler olur, tavsiye verenler olur hatta akvaryumculardan bu sayede reklam bile alırsınız.

Akvaryum olayını hiç sevmem ama ben bile bu yazdıklarımdan sonra açmayı düşünmeye başlıcam nerdeyse :D

SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com

• Üyelik 29.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Cnc programcısı
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 3963
  • Beğeniler 315 / 705
  • Ticaret 47, (%100)

MrAuTHoR adlı üyeden alıntı

Blog sitesine üye olmak, içerik sağlamaya çalışmak insanı kasar. Bazen ben kendi blog sitemden bile sıkılıyorum. Fakat forum sitesi öyle değil, isteyen istediğini paylaşır. Zaten söz konusu olay akvaryum üzerine olduğu için çok fazla, aşırı derecede ilgi olmasını beklemeyin. Muhtemelen çok aktif, günde 100 konunun açılacağı bir forum sitesi olmaz. Dolayısıyla kötü niyetli kişiler olsa bile siz bunu fark eder ve engellersiniz.

Forum sitesine ek olarak blog sitesi kurarsınız. Forumda paylaşılan güzel ve ilgi çekici konuları blog sitesine eklersiniz. Buradan bir kaç kişi bularak bir yere varamazsınız çünkü düzenli paylaşım yapılmaz. Fakat forum sitesi olursa isteyen herkes girer, istediği zaman paylaşım yapar, bu sayede aktif bir site olur.

Bununla beraber sadece bilgi verilmez. Sorular soranlar olur, yardımlaşmak isteyenler olur, tavsiye verenler olur hatta akvaryumculardan bu sayede reklam bile alırsınız.

Akvaryum olayını hiç sevmem ama ben bile bu yazdıklarımdan sonra açmayı düşünmeye başlıcam nerdeyse :D

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Bu yazıdan sonra bende düşünmüyor değilim :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al