lostyazilim

Allahın İzniyle 2 Yıllık Bilgisayar Programcılıgı Bitti Sonunda

33 Mesajlar 4.170 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

LazCoder53 LazCoder53 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Rize
  • Ad Soyad E** H**
  • Mesajlar 893
  • Beğeniler 621 / 208
  • Ticaret 0, (%0)
Bende yönetim bilişim sistemleri okuyorum. Tavsiye ederim, güzel bölüm

May the force be with us...
wmaraci
reklam

negiu negiu WM olmaya çalışıyoruz Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Fizyoterapist
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** U**
  • Mesajlar 526
  • Beğeniler 2 / 183
  • Ticaret 0, (%0)
SkyGhostAir Lisans okurken çift ana dal veya yan dal okuyabilirsin. Programın yoğun olur ama çift diploman olur + üstüne yüksek lisans yaparsın + yabancı dil de öğrenir alanında uzmanlaşırsın. Sonra da genellikle özel üniv. mezunu barajı anca geçmiş insanlar piyasanın da mesleğinde içine edince ya benim gibi KPSS çalışırsın ya da mesleğinle çok alakasız başka bir iş yaparsın. Parayı basan diplomayı alıyor. Sen istediğin kadar çalış, ilk on bine gir, en iyi üniversitelerde oku. Adam gidip parasıyla yurt dışında okur, babacığı da açıverir bi şirket, sen de o kadar harcadığın emeğin karşılığında asgari ücretten hallice bi ücretle çalışmak için cvni gönderirsin. Araştırma görevlisi olmak için başvurayım diyorum öyle kadro açıyorlar ki adamın sadece T.C. sini yazmayı unutmuşlar. Ya neyse, hayırlısı ya.

flashoyun flashoyun Pagespeed Optimizator Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Pagespeed Optimizator
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 925
  • Beğeniler 127 / 185
  • Ticaret 20, (%100)

satalker34 adlı üyeden alıntı

DGS ile Mühendislige Geçmem Münkünmü Sınav Zormudur

edcsmile adlı üyeden alıntı

Sadece Web ile mi ilgileniyor sunuz yoksa başka uğraşlarınız var mı? Birde Web üzerine referanslarınızı gönderirseniz PM ile, bir kaç işler verebilirim boş vaktiniz varsa :)

kelebek adlı üyeden alıntı

Bu arada ilk girdiğinizde meslek liselileri görüp gözünüz korkmasın. Meslek çıkışlıların çoğu ilk yıldan sonra hezimete uğruyor.

bende keşke ıkı yıllığa dırek geçıs apsaydım dıyorum açıkdan bıtırmışş olurdum belkı bu sene sınıfdakı yaşlı kurt vardı keşke dınleseydım.
bu arada yabancı dılı nasıl halledıyosunuz.

bırde @edcsmile bu genç arkadaş zaten unıtyden tut php asp ye kadar bılıyordu sınıfın en ıyısıydı 2 yılda uzerıne koymuşdur neyın kafasını yaşıyo anlamış deyılım.

bu arada açık lısede okumak ıstıyorum pek bılgısı olan yok sınavvda yaklaşıyor 2 yıl bıtırsem kafı ordan kpss kasarım artık :D
satalker34

kişi bu mesajı beğendi.

pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al