alt yönetici alırken dikkatli olunuz bu irc,oyun serveri,web server,forum siteleri için geçerli.
al yöneticiniz güvenilir biri olsun çok kazanırsınız.benim başımdan olay geçti size anlatayım.
benim oyun serverim vardır cs server.ben buraya 1 tarne adam yalvardı admin yaptım.keşke yapmasaydım.
eskiden server genelde full oluyordu ama o arkadaşı aldıgımdan 1 hafta sonra server a tek tük gelen oldu neden oldugunu anlıyamamıştım.
birgün arkadaşım bana dede sen serverine baksana admin kafasına göre işler yapıyor.başka nickle servere girdim aldıgım adam adamları donduruyor eglence olsun diye gidip öldürüyor (oyunda) ve küfür ediyorlar dogal olarak .ve küfür edenleri banlıyor.sizce o adam birdaha gelirmi.bunu banladım adminligini sildim.
serverin neden böle boş oldugunu şimdi anlamıştım bu adam eglensin öbürlerini kullansın kafasına göre adam banlasın.ohh negüzel.
arkadaşlarbu sadece oyun serveri için degil forum siteleri irc serverlar ve digerleri içinde geçerlidir.
ben de aynı haksızlıga mahruz kaldım. webmastersitesinde banlanmışım nedeni yok yazmıyor. bugün rasgele bir baktım linkleri görmek için üye olmalısınız diyor linkleri göstermiyor.tabi aktif üye yok aktif üye olmayınca forumlarıda aktif olmuyor aktif üyeleri banladırlar bey efendiler millet birdaha gelirmi.
hit kayıplarının çogu alt yöneticilerden oluyor.dikkatli olun