netbozum
wmaraci reklam

Anket: Hangi Hosting Firmasını Önerirsini?

12 Mesajlar 1.794 Okunma
Toplam 12 mesaj ve 1.794 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

Durotan Durotan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek 3D Sanatçı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 1676
  • Beğeniler 204 / 340
  • Ticaret 2, (%100)
Bence de satın almalısınız. Sonuçta bir emek var ve bu emekten para kazanılıyor.

Konuya dönecek olursak, daha önce birçok yerde de söyledim ama yine söylüyorum her ne kadar diğer firmalara göre biraz pahalı olsa da IHS Telekom'dan şaşmam. Sonuçta Türkiye'de bu işin önderlerinden.

wmaraci
reklam

AliBulutYILMAZ AliBulutYILMAZ WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 249
  • Beğeniler 3 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
Elbette dediğiniz gibi emek var şu iki ayı atlatayım yeterki

Ek Olarak: Google Form üzerinden anketi oluşturunca konuyu sabite alma şansımız var mı?

Ek Olarak:

Durotan adlı üyeden alıntı

Bence de satın almalısınız. Sonuçta bir emek var ve bu emekten para kazanılıyor.

Konuya dönecek olursak, daha önce birçok yerde de söyledim ama yine söylüyorum her ne kadar diğer firmalara göre biraz pahalı olsa da IHS Telekom'dan şaşmam. Sonuçta Türkiye'de bu işin önderlerinden.

Modum konuyu silme bu konuyu kaldırabilir misiniz? Pazartesi-salı form ile yeni konu açacağım. Ben sadece hem kendime hemde diğer kullanıcılara yardım olsun istedim açamayınca kendinden form oluşturdum bu kadar tepki yağacağını düşünmedim. Temayı da test edemeden kaldırıcam tamam hatalıyım ama en azından warez olduğunu kabul ediyorum ve diğerleri gibi oynama yapmıyorum sadece 2 ay test etmek istedim olmadı kendi temamı kodlayacağım. Cidden herşeyin bu kadar sorun olacağını sanmıyordum olanlar için kusura bakmayın

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al