lostyazilim
tr.link

Apple Zorlu Center'e giden var mı ?

6 Mesajlar 695 Okunma
lstbozum
tr.link

Rastena Rastena WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad F** O**
  • Mesajlar 3775
  • Beğeniler 836 / 1380
  • Ticaret 190, (%100)
Selam arkadaşlar yarın destek almak için Apple'ye gideceğim. Randevu sistemine baktım boş yer yokmuş. Saat 10:00'da gitsem destek alabilir miyim sizce?

prestij
wmaraci
reklam

seyitshn seyitshn < Seyit ŞAHİN > Kullanıcı
  • Üyelik 03.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad S** Ş**
  • Mesajlar 686
  • Beğeniler 64 / 90
  • Ticaret 52, (%98)
Zannetmiyorum, randevusuz işlem yapmadıkları kanaatindeyim.Yinede giden birisi daha iyi bilir.

Victoryksk Victoryksk Aracdk-Yakında Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Z** Ö**
  • Mesajlar 1599
  • Beğeniler 306 / 523
  • Ticaret 34, (%100)
Hocam o randevuları kim dolduruyor bilmiyorum zaten. Ben bir ara kafayı taktım 3 gün uğraştım randevu alamadım. Müşteri temsilcisi ile görüştüm İzmirde bir yere yönlendirdi beni. Sağolsunlar ilgilendiler telefonun sıfırını aldım.

O dönemde araştırdım baya da genelde haftaiçi 3-4 saatlerinde çok kalabalık olmuyor demişlerdi. Yarın pazar, tam bayram dönüşü. Bence saat 9da direk gidin bekleyin. Çok geç kalmayın.

Bol şans :)

• Üyelik 23.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad F** O**
  • Mesajlar 3775
  • Beğeniler 836 / 1380
  • Ticaret 190, (%100)

Victoryksk adlı üyeden alıntı

Hocam o randevuları kim dolduruyor bilmiyorum zaten. Ben bir ara kafayı taktım 3 gün uğraştım randevu alamadım. Müşteri temsilcisi ile görüştüm İzmirde bir yere yönlendirdi beni. Sağolsunlar ilgilendiler telefonun sıfırını aldım.

O dönemde araştırdım baya da genelde haftaiçi 3-4 saatlerinde çok kalabalık olmuyor demişlerdi. Yarın pazar, tam bayram dönüşü. Bence saat 9da direk gidin bekleyin. Çok geç kalmayın.

Bol şans :)

Hocam yarın askeriyeye gitmem lazım zaten sabah 8'den zorlucenterin oralarda olacağım. 9:30 gibi de Apple önünde olurum onda sıkıntı yok :) Gidince destek alabilir miyiz o önemli :)

prestij
wmaraci
wmaraci

berkayztr berkayztr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Software Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 51 / 67
  • Ticaret 5, (%100)
Hocam randevusuz gelenler için sıra var o sıraya giriyorsunuz bekliyorsunuz ama çok uzun sürüyor diye biliyorum, eğer müsait olurlarsa ilgilenirler, orada kulağında kulaklık olan elemanlar oluyor onlara gidin durumu anlatın işte böyle böyle bir durum var acil bakılması lazım sizinle ilgilenirler, onun dışında sorununuz ne ise başka eleman geliyor sert yapın gerekirse bağırıp çağırın çünkü artık eskisi gibi değil sert yapmazsanız ilgilenmiyolar başka başka şeyler söyleyip sonra tekrar görüşelim diyolar sert olmazsanız pek ilgilenmezler ciddi olun hiç yakınlık kurmayın hanımefendi beyfendi böyle görüşün yoksa samimiyet kurunca bakmıyorlar

• Üyelik 23.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad F** O**
  • Mesajlar 3775
  • Beğeniler 836 / 1380
  • Ticaret 190, (%100)

berkayztr adlı üyeden alıntı

Hocam randevusuz gelenler için sıra var o sıraya giriyorsunuz bekliyorsunuz ama çok uzun sürüyor diye biliyorum, eğer müsait olurlarsa ilgilenirler, orada kulağında kulaklık olan elemanlar oluyor onlara gidin durumu anlatın işte böyle böyle bir durum var acil bakılması lazım sizinle ilgilenirler, onun dışında sorununuz ne ise başka eleman geliyor sert yapın gerekirse bağırıp çağırın çünkü artık eskisi gibi değil sert yapmazsanız ilgilenmiyolar başka başka şeyler söyleyip sonra tekrar görüşelim diyolar sert olmazsanız pek ilgilenmezler ciddi olun hiç yakınlık kurmayın hanımefendi beyfendi böyle görüşün yoksa samimiyet kurunca bakmıyorlar

Hocam o ciddiyet mevzusunu hallederim o yönde sıkıntı yok. İlgilensinler yeter. Erkenden gitcem işte sıra sıkıntısı olmasın diye.

Ek Olarak: TROY , Lydia gibi yerler yardımcı olur mu peki ?

prestij
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al