-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
190, (%100)
Selam arkadaşlar yarın destek almak için Apple'ye gideceğim. Randevu sistemine baktım boş yer yokmuş. Saat 10:00'da gitsem destek alabilir miyim sizce?
prestij
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
52, (%98)
Zannetmiyorum, randevusuz işlem yapmadıkları kanaatindeyim.Yinede giden birisi daha iyi bilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Hocam o randevuları kim dolduruyor bilmiyorum zaten. Ben bir ara kafayı taktım 3 gün uğraştım randevu alamadım. Müşteri temsilcisi ile görüştüm İzmirde bir yere yönlendirdi beni. Sağolsunlar ilgilendiler telefonun sıfırını aldım.
O dönemde araştırdım baya da genelde haftaiçi 3-4 saatlerinde çok kalabalık olmuyor demişlerdi. Yarın pazar, tam bayram dönüşü. Bence saat 9da direk gidin bekleyin. Çok geç kalmayın.
Bol şans :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam randevusuz gelenler için sıra var o sıraya giriyorsunuz bekliyorsunuz ama çok uzun sürüyor diye biliyorum, eğer müsait olurlarsa ilgilenirler, orada kulağında kulaklık olan elemanlar oluyor onlara gidin durumu anlatın işte böyle böyle bir durum var acil bakılması lazım sizinle ilgilenirler, onun dışında sorununuz ne ise başka eleman geliyor sert yapın gerekirse bağırıp çağırın çünkü artık eskisi gibi değil sert yapmazsanız ilgilenmiyolar başka başka şeyler söyleyip sonra tekrar görüşelim diyolar sert olmazsanız pek ilgilenmezler ciddi olun hiç yakınlık kurmayın hanımefendi beyfendi böyle görüşün yoksa samimiyet kurunca bakmıyorlar