-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
dün akşam 20:15 sıralarında trafik ışıklarında beklerken yeşil yandı tam giderken yine aynı istikametten ters yöne girip sıra beklememek için araya kaynak yapmaya çalışırken arkadan tamponun solunu vurdu araçtan indiğim sırada yine ters yönden döner kavşağa girip kaçtı ve orada da ışıkları beklemeden uzaklaştı hemen olayın ardından karakola gittim polis memuru araç da zarar yoksa beni uğraştırma dercesine öylesine not aldı ben seni ararım diye ancak ben yasal olarak şikayetçi olmak istiyorum nasıl bir işlem yapmalıyım ?
Araçta sürtmeden dolayı bir kaç çizik var.
Aranızda avukat falan var mı nasıl bir yasal işlem yapmak lazım ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Plakayı aldıysanız savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz tehlikeli araç kullanımından kaynaklı zarar tazminatı istemiyle diye düşünüyorum.
Ve gittiğiniz karakolu da bildirin mutlaka.
Hukuki bilgisi olanlar daha net bilgi vereceklerdir mutlaka. Ama hakkınızı aramanıza engel olacak bir kanun yok diye biliyorum nihayetinde.
Geçmiş olsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
drake
WM Aracı
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynisi basimiza geldi. Resmen tipatip aynisi. Bizim karakol ile değil daha çok sigorta şirketi ile işimiz oldu. Onlarda sorun çıkarmadilar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ajans Direktörü
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
Merhaba Emre,
Bir motosiklet kullanıcısı olarak bu tarz durumlarla çok sık karşılaşıyorum. Köşeye sıkıştıran, düşürüp kaçan çok oluyor. En büyük şansım, bu zamana kadar en ufak bir şikayette bile ilgisiz bir memurla karşılaşmadım. Bana kim çarpıp kaçtıysa hepsini tespit ettik. Birinci tavsiyem, olayın gerçekleştiği ettiği bölgedeki dükkanların güvenlik kameraları kaydı var mı, yok mu onu araştır. Eğer varsa işin daha kolay olacaktır.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Bayro
Opencart e-ticaret PRO
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Zararın yoksa uğraşma hocam korkmuştur eleman boşver bugün kandil milettin canını yakma(biliyorum senin canın yandı ama helal et gitsin sende kalsın büyüklük)
Ama dava açarım falan dersen de çok uğraşırsın malum TÜRKİYE şartlarında adalet biraz yavaş işliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Dün akşamda bizim aracın aynasına vurmuşlar. Allahım kocaman yol sen gel aynayı kır. Güvenlik kamerası falanda yoktu Güme gitti.