-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Php developer
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaşlar danışmam gerek sosyal medya filan hiç birini kullanmadığım için buradan sorayım dedim belki taktik alırım
aranızda gerçekten çok fazla sevipte ama ayrılmak zorunda kalanlar var mı ve bu durumu nasıl aştınız :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Aşılmıyor, unutulmuyor. İlk günki gibi yüzü, rüyalarına giriyor. Hemde bu b*ktan hayatın her saniyesi... Aklına geldikçe içiyorsun. Ve en önemlisi; ne kadar unutmaya çalışsan da, kalbinde hissediyorsun!
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
WEB
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kendini meşgul edecek sevdiğin meşgaleler edinip vakit harcadığında aklına gelmiyor. Sessizlik olduğunda veya herhangi bir meşgale olmayıp düşünmeye başladığında sıkıntı :)
ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Unuttum demek bile hatırlamak bir yerde ama zor değil yaş 27-28 altındaysa karşına çıkan yeni birisi sana onu hayli hayli unutturabilir. Hatırlarsın aklına gelir ama artık önüne bakman gerekir. Bak örnek vereyim kendimden, benden 450km uzakta olan birisiyle git gel yapa yapa 1,5 sene ilişkim oldum 11 ay önce ayrıldık sırf onun için 450km de okulu kazanıp onun şehrine okumaya geldim. Herneyse es geçiyorum bunları 31 aralık gecesi yeni sevgilisiyle karşıma çıktı bide Doğum günüm o gün benim ben tektenim beni görünce acelece uzaklaştıralar bende çıktım dışarı sadece arkalarından bakakaldım. :) bana ne oldu dersen 2-3 bira daha fazla aldım diyeyim hatta bu kız benim yüzük taktığım ve evleneceğim dediğim birisiydi :) hayat süprizlerle dolu işte bırak sende kendini harab etme eline bişey geçmiyor üzüldüğünle kalıyorsun. Karşına illaki yeni birisi çıkar hayatına devam edersin zaten ondan öncede devam etmiyormuydun?
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Php developer
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam sizin ki çok ağır olmuş ya çok üzüldüm cidden :/ tabiki öyle ama alışmışlıklar sanırım bizi bağlayan şeyler sevmekten öte olan şeyle 2 seneyi doldurmuş olunca çok garip gelebilir insana yine bitiremedim bakalım ne olacak sonumuz hayır olsun :D