wmaraci reklam
wmaraci reklam

Arkadaşlar 1 Bin TL Nasıl Kazanılır?

2 Mesajlar 126 Okunma
Toplam 2 mesaj ve 126 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

bugraogus bugraogus www.dblogum.net Kullanıcı
  • Üyelik 26.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 100
  • Beğeniler 16 / 15
  • Ticaret 0, (%0)

Paraya ihtiyacım var. İşten kovulmasak idare ediyordum da neyse yapabileceğim bir çok iş var. Ancak teklif yok yorum yapabilirim, uygulama test edebilirim, blogger sitenize tema kurabilirim. Uygulamanız için ikon tasarım, kapak resmi vs yapabilirim. Eğer cidden görev tarzı kazanabilecek şeyler varsa yaparım ancak o, 02 kuruş değil hakikaten iyi veren kazançlar varsa yaparım. 

wmaraci reklam
reklam

PasifikYob PasifikYob WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek OOP
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** M**
  • Mesajlar 72
  • Beğeniler 16 / 16
  • Ticaret 0, (%0)

bugraogus adlı üyeden alıntı

Paraya ihtiyacım var. İşten kovulmasak idare ediyordum da neyse yapabileceğim bir çok iş var. Ancak teklif yok yorum yapabilirim, uygulama test edebilirim, blogger sitenize tema kurabilirim. Uygulamanız için ikon tasarım, kapak resmi vs yapabilirim. Eğer cidden görev tarzı kazanabilecek şeyler varsa yaparım ancak o, 02 kuruş değil hakikaten iyi veren kazançlar varsa yaparım. 

Merhaba, bir iş için ortak arıyorum. Kendi halinde, genelde de internet üzerinden bir şeyler yapmaya çalışan biriyim. Dediğim gibi bir iş için ortak arıyorum. İlk olarak 500 TL, devam etmek isterseniz bu ay sonunda da 500 TL daha ödeyebilirim. Günümüzde fazla bir miktar sayılmaz farkındayım ama herkes kendi bütçesine göre değil mi? İş fikri olduğu için burada yazmıyorum ilgileniyorsanız özel mesaj gönderin lütfen.

bugraogus

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al