-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar kusura bakmayın şu an arkadaşın evinden yazıyorum konuyu yalnış yere açmış olabilirim...
arkadaşlar benim alt komşum internet aldı, telefonu felan yok direk kutudan eve kablo yoluyla internet aldı modemi felan *****çiler kurdu herşey yolunda gidiyordu iki ay bedavaydı en azından ben öyle sanıyordum,:mad: yani normaldede ilk interneti alınca ilk iki ay bedava degil mi arkadaşlar....
3 aydır internet kullanıyoruz iki ay fatura felan gelmedi bu ay fatura geldi 72 tl herneyse 1 hafta felan yatıramadık internet kapandı sonra parayı verdim arkadaşa fatura ödeme merkezine gitmiş ordaki adam demiş ki, 3 ay fatura ödememişşiniz demiş böyle bişiy var mı ya.
yani bizim telefonumuz yok o yüzden iki ay bedavası bze geçerli olmuyor mu yani sadece telefonu olanlaramı iki ay bedava oluyor bu konuda yardım eder misiniz dostlarım...:confused::confused:
www.mujdatsayar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Normalde ilk gelen fatura biraz yüksek gelir zaten.
Ama yetkili işinin 3 ay fatura ödememişsiniz demesi hakkında bilgim yok maalesef.
En iyisi müşteri hizmetlerini (444 0 375) arayın ya da Türk *******'a gidin..
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yani hocam bizim telefonumuz yok direk apartmandan gelen hattan internet aldık tnnetin internetini telefon yok diye iki ay bedavası bize geçerli deil mi acaba yani telefonu olanlaramı iki ay bedava
www.mujdatsayar.com
tiryaki
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi Çapında Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
O ilk iki ay bedava kampanyasaı net limitsiz telefonlu hatlarda gecerli. Telefonsuz bağlattığınız internette ilk 6 ucuz kullanma fırsatları oluyor. Ama yineden bir müşteri hizmetlerini aramanı tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
verdiniz bilgilerden dolayı tşk ederim arkadaşlar aksam *****i arıcam hadi iyi günler size arkadaşın evindeyim de sağolun,
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.mujdatsayar.com
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
72 TL gelen Yalın İnternettir, telefona gerek kalmaz.
Ben de ondan kullanıyorum. Daha sonraki aylar hep 62TL gelecek.
5-10 TL yalın internet erişim ücreti alıyorlar, telefon olmadığı için fiber ile sağlıyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Para Yer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
fatura ödenmediğin de kapatıyorlar ve açma parası olarak +25 tl alıyorlar hocam basıma cok geldi yeni gelen bir kural
Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!