-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Makine T.
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Arkadaşlar sizlere bahsetmek istediğim bir konu var ve bu konu üzerinde nasıl ticarileşme veya gelir elde edebilirim diye beyin fırtınası yapmak için sizlerden yardım istiyorum, Çok iyi sosyal medya uzmanlığı ve kendimce seo çalışmaları yapıyorum ama genel özelliğim yazı yazma kabiliyetimin çok iyi olması, girişim odaklı çalışmalar yapıyorum örneğin bweey.com 'u açtım 1.5 ay oldu şuan alexa sıralaması 1.5M Tr rank 20K ve ortalama 3 haftadır bir içerik girişi yapmıyorum denilebilir çünkü ileriye yönelik kafamda soru işaretleri var, anlatmakta dahil zorlanıyorum şuan. Sağlam bir platform kurup günlerimi veya 1 yılımı versem bayağı iyi bir site bile olacağını düşünüyorum, bu gibi alanlarda düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim, (bu yaptıklarımı sadece kalemim ile yapıyorum 1tl reklam harcamıyorum sadece domain,host v.b parası mevcut.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
31, (%100)
Eğer iyi yazı yazabiliyorsan, makale yaz. Ben her gün görüyorum makale yazarı aranmaktadır vs. diye konu açan kişiler...
Ticarette hızlı olan değil, fırsatı erken gören yol alır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Makine T.
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Açtığım bu tarz siteler hep bir amaca yönelik olduğu için zorlanıyor olabilirim aklımda kendi adıma bir web site açıp vblog tarzında(örn, okuyorum,geziyorum) gibi geniş kapsamlı web sitemi açıp tek elden ilerlemek gibi bir şey var, nasıl olur diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Zamanı kesinlikle kendin için ve bilgin olan alanlarda yazarak harca, kısa vadede kazanacağından çok daha fazlasını edinirsin güzel dostum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Peki, görüşe kapalı olduğunuzu düşünmemiştim, ömürlük proje üretebilecek iken kısa vadeli kazanımlar daha ilgi çekici sanırım, saygı duyarım; aldırış etmeyin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com