netbozum
tr.link

Askere gidiyorum ve Hayalim.

23 Mesajlar 4.005 Okunma
Toplam 23 mesaj ve 4.005 görüntüleme
acebozum
tr.link

kotobenx kotobenx Respect ! Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad K** G**
  • Mesajlar 121
  • Beğeniler 8 / 35
  • Ticaret 4, (%100)
joyned Bütün arkadaşlar da senin hayalini açıklaman için Bütün gün Bu konuyu takip ediyorlar. Lütfen hayalini açıkla yoksa senin hayalini öğrenmek isteyen bu milyonlarca insan ne yapacak sonra (!) Adamlar yeme içmeden kesildi senin hayalini öğrenmediler diye devlet büyükleri açıklama yaptı Lutfen söyleyin şuna hayalini açıklasın bak yoksa Bütün ülkede işler durdu ekonomi çöküyor lütfen hayalini açıklasın söyleyin ona diyor :D
Şaka bir yana sen Egonu tatmin edecek yer arıyorsun burası sana göre değil, Egonu tavan yapman için başka mecralara git kardeşim :)

wmaraci
reklam

joyned joyned WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2019
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ön muhasebeci
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad R** O**
  • Mesajlar 797
  • Beğeniler 225 / 224
  • Ticaret 0, (%0)
kotobenx hocam size sadece hayalimin olduğunu ve bunun için hayatımın büyük bir kısmını bunun ile geçirdiğimi ve askerden geldiğimde ise hayata geçireceğimi söyledim. Edit.

joyned joyned WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2019
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ön muhasebeci
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad R** O**
  • Mesajlar 797
  • Beğeniler 225 / 224
  • Ticaret 0, (%0)
Konu amacını sapmaması amacı ile bazı kişilerin inanmadığı bazı kişilerinde alaya aldığı için konun kilitlenmesini talep ediyorum admin askerden geldiğimde bu konu linki ile birlikte projemide paylaşacağım konunun kilitlenmesini talep ediyorum.

kotobenx saygızlık yapmak istemedim yaşça büyük olduğunuzu fark etmedim kusura bakmayın anlayış ile karşılamanızı bekliyorum.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al