-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
D** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Askerlik öncesi askeri hastane de muayene oldum. Kalbim de ritim bozukluğu çıktı. Nabız: 135 çıktı. Doktor bir şey olmaz, o kadar da önemli değil dedi. Boy-kılo ölçüldü. 1.88 olan boyumu 1.92 yazdı. Kilom 120 olmasına rağmen 115 yazdi. Neden eksik yazdiniz ? Diye sordum. Kiyafetleri dustum dedi. Kıyafet ise sadece ince bir tshirti, bir de altımda ki şort. Askere elverişli hale getirdi kağıt üzerinde. Askere gittim. Katil iş muayenesi yapıldı usta birliğim de. 1.88 boy/127 kılo geldim. Önce 3, sonra,1 sonra da 3 ay daha hava değişimi verdiler. Toplam 3 hava değişimi, toplam 7 ay hava değişimi aldım. 1.88/130 kiloyum. Kalbim de ritim bozukluğu ve yaglanma mevcut. Çarpıntı ve nefes darlığı şikayetlerim var. 4.kontol için gata'ya gitmeye karar verdim
Askerlik durumum ne olur?
cgrclk
Fortis Fortuna Adiuvat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
3 hava değişiminden sonra sanırım tezkere alınabiliyordu diye hatırlıyorum, yani muaf sayılıyordu. Bunu askerlik şubesine ya da sizden sorumlu olan komutanlarınıza sorabilirsiniz aslında.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
D** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Askerlik şubesine sorduğum zaman; "Doktor bilir"
Komutanlara sorduğum zaman; "Biz doktor değiliz, nereden bilelim" cevabını alıyorum. Demek ki türk silahlı kuvvetleri obezite ve kalp hastasi olan birinden bile ısrarla faydalanmak için çaba sarfediyor. Tek suçum verecek 18 bin liramın olmaması galiba
Eğer param olsa sağlam olsam bile gitmeyebilirdim.
cgrclk
Fortis Fortuna Adiuvat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Paranız olsa da yaşınız tutmuyor zaten, bizim bazı arkadaşlar olmuştu bu şekilde tezkere alan, 3 kere hava değişimine gönderilmişlerdi, ardından tamamen gittiler. Ayrıntısını ben de bilmiyorum fakat araştırın derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
D** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tecilliydim. Tecili iptal edip askere gittim. Param olsaydı tecili bozmayıp gereken yaşa gelip bedelliden yararlanirdim. Ama iş işten geçti sayın admin. Inşallah bende rahatsızlıklarımdan ötürü "askerliğe elverişli degildir" raporunu alır, askerlik ile ilişiğimi keserim. Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim, kolay gelsin.
AzX66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
geçmiş olun ritim bozukluğu varsa baştan almamaları gerekti aslında
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
D** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet normali bu ama "bir şey olmaz" diyerek alındım askere. Kilo ve boy olcumunde bile bir cm ve bir kaç kg ile oynama yaparak elverişli hale getirdiler. Ellerine ne geçti bilmiyorum ama bugün onlar yüzünden "Birlik-Askerlik şubesi-hastane" arasında gidip geliyorum, sürünüyorum.
70826
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
O ne biçim doktor yönetmeliği ihlal etmiş. Doktordan şikayetçi olsanıza dostum? Askerlikteyken bir şey olsa sana hesabını veremezler. Böyle işgüzar tiplere uyuz oluyorum o yönetmelik boşa mı var zannediyorlar acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
D** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam şikayet ettim. Ama bunu yapan doktor feto soruşturması sebebi ile zaten ceza evine atılmış. Yapılacak bir şey olmadığını söylediler . Hani o adam yüzünden rezillik çekiyorum askerliğin en başından bu yana
instagram
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
170, (%97)
188 boy son 88+30 ekleyince çıkan rakam kg tutuyor ise seni askere alamazlar 1 sene hava değişimi verir heyet seneye tekrar aynı işlem 3. sene muaf oluyorsun