-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Game Developer
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam ve konu dışı bir problem olduğu için özür dilerim;
Ben Önlisans Uzaktan Eğitim 2. Sınıf öğrencisiyim. Nisan 1995 doğumluyum. Okulumda 5. senem bazı özel durumlardan bir dönem okuluma devam edemedim. Öğrencilik hakkım hala devam ediyor. 1. Dönemden Matematik 2. Dönemden ise 2 farklı dersim var ve aktif dönemde bu dersimi alıyorum.
Ancak tecilim 1 Ocak 2018 tarihi itibariyle bitmiş oluyor.
Uzaktan eğitim ancak değişen yasa gereği 1 dönemimin %20'lik kısmını okulda örgün olarak geçirmek zorundayım. Ancak kendi insiyatifiyle zorunlu tutmadığı için gitmiyorum.
Benim sorum şu, askerliğimi tecil ettirebilir miyim? Tecil sırasında bir problem çıkar mı?
Not: Konuyu yanlış yere açmışım, Tanışma Alanını Tartışma Alanı diye algıladım özür dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba hocam ben de bu sene tecil ettim askerliği. Sana tavsiyem riske atma ve en yakın askerlik şubesine git yardımcı oluyorlar. Artık Sadece kimlik ile gitmen yeterli bütün bilgilerini (ders notlarına kadar) netten görebiliyorlar. Orada kesin bilgi verirler sana.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Rica ederim. Dediğim gibi askerlik şubesine sadece kimlik ile gitmen yeterli. Hem merak ettiklerini cevaplarlar hem de tecil hakkın varsa anında tecil edebilirsin. Zaten 10 dkda hallediyorlar.
İyi forumlar.
BHA
bhamedya.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Aşçı, Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Hocam bende 95 doğumluyum, yaşadığınız hayatın aynısı bende 2 yıllık üniversitede 5.yılım. Ben askerlikten tecilim olsun diye okulu bitirmiyorum. Aynı zamanda çalıştığım için sorun yok yani. Ben Askerlik şubesini aradım Ocak ayının ilk haftası öğrenci belgesi ile askerlik şubesine gelmeniz gerekmektedir dedi. Bende 1.Ocak'ta bitmiş oluyor dedim ama evet tecil süreniz bitince gelmeniz gerekmektedir dedi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Bir tanıdığım çalışıyorum diyerek askerliğini tecil ettirmişti emin değilim sadece söyliyim dedim
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
DPCCO adlı üyeden alıntı
Kodnova okulum kendilerinin bizim hakkımızdaki bilgileri anlık olarak doğrudan msb ile paylaştığını ve onların sisteminde zaten öğrenci olarak göründüğümü bir problem olmayacağını ancak önce şubeyi arayıp detaylı bilgi alıp akabinde şubeye giderek rahatlıkla işlem yapabileceğimi söylediler.
Milettin iradesine kaldıysan işin ters gidebilir. Sen en iyisimi askerlik şubene bir git.
Benzer bir durum yaşadım kendi tecrübem, CBÜ gibi kocaman kaç yıllık bir üni tecilimi yapmamış. Ben öğrenciyken askerliğim çıkmış falan filan. Bir şekilde çözdük ama çok geç olabilirdi.
the World shall know Pain
Interface Designer / IT