İnternette gezerken video rastladım. ülkemizde son zamanlarda bir çok ATATÜRK düşmanı insan kötü sözler söleyip atamıza hoş almayan lafları utanmadan sıkılmadan her yerde söliyor. Bir insan ne kadar din adamı olursa olsun cübbeli ahmet hoca ve yiğit buluta sonsuz teşekkür ediyorum bir vatan sever olarak.
Tarafsız adil ve vatan sever iki birey gibi konuşmuşlar.
Hocam bunlar 360 derece döneli çok oluyor. Bunlar her devrin adamları. Cübbeli'nin Fetö ile ilgili videoları var eski ona ne methiyeler düzmüş. Asla samimi değil bu tip kişiler.
yok hocam keşke her dindarım diyen kişi böle olsa saygı duysa bazı şeylere ben bu adamın 2-3 yerde röportajınıda izledim 1999'lu yıllardada aynı şeyleri söliyor.
Bunların uzun zamandır Atatürk karşıtı kararlar aldığını unutmamak lazım. Kendimizi kandırmayalım. 15 temmuzdan sonra resmen Atatürke sarıldılar. Yazık.
Atatürk düşmanı diye bir şey yoktur. İki şey vardır.
1-) Cehaletten ibaret düşüncelerle yaşayan birinin Atatürk'e hiç bilmediği halde sayan sövenler vardır. 2-) Atatürk'ün arkasına sığınıp Atatürk'ün de canını ortaya koyduğu ülkeye devlet düşmanlığı yapanlar vardır.(Dolaylı olarak bazı kişileri Atatürk karşıtı yapıyorlar bilinçli olarak)