-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
web editor
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Şu an Polonyadayım. Bura çalışmak için geldim. Avrupada internet üzerinden ne iş yapmak olur? Hangi imkanlar var? Belki kiminse güzel fikri ola bilir.
Link
WM Aracı
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Calismak icin gitmissin.ama isin yok
Niye gittin ozaman.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
güvenlikçi
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
genelde Avrupa'da en çok eleman talebi olan meslekler muslukcu, elektrikçi, demirci gibi ustalık isteyen işler. Berber, kuaför de olur.
ziza.net | tennar.com | Türk Mantar mantarsatis.com | Gübre gubreler.com | Ziraat zirai.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
V** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ah şu insanlar öncelikle yazılan bir cümleyi anlamaları gerek diye düşünüyorum ve daha sonra yorum yaparken yorumu ilk önce düşünmesi daha sonrada yazması gerek diye düşünüyorum.
Instagram alanına yonelebilirsin tabi orada nasıl bilmiyorum bizim buradaki gibi Instagram'da e ticarette yapabilirsin.Tabi önce bu araştırmak lazım
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
YouTube'da Polonya ile ilgili iş-eğitim-yaşam konularında yardımcı olacak videolar hazırlayabilirsin... Ülkenin potansiyeli var ise oraya özel gıda ve ürünleri tanıtarak, Türkiye'deki girişimciler için fikir sunabilirsin. İlk cümledeki videoları çeken 2-3 kişi var. O konuda potansiyel yüksek. Bunu Instagram üzerinden de destekleyebilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
iyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
ileriyi görerek sana polonya için net ipucu ve fikir vereyim.gerçi yapamayacaksın ne demek istediğimi anlamayacaksın ama ileride birisi yapacak o zaman anlayacaksın neden böyle dediğimi ama olsun ;)
amerikan kamuflajı askeri aksesuarlar amerika bayrağı temalı ürünler getir ve niş site aç internet üzerinden sat.
yatırım maliyeti söz konusu ama çok kazanacağı garanti.