lostyazilim
tr.link

Ayakkabı fiyatları neden bu kadar yükseldi

5 Mesajlar 1.661 Okunma
acebozum
tr.link

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4129
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
Arkadaşlar geçen gün adidas bayiine girip superstar fiyatına baktım 200 lirayı görünce şok oldum. Önceki sene 120-130 liraya en kralını bulduğum ayakkabı bu sene neden böyle uçuk fiyattan satılıyor anlamadım. Adama sordum neden yükseldi daha ucuzdu dedim dolar yükseldi dedi :confused:

Tiger, dragon, dexterlardan bahsetmiyorum bile. Anca kart indirimi, sezon indirimi, tanıdık indirimi felan olursa alınabilecek fiyata düşürüyorsun yoksa zor.

wmaraci
webimgo

future future Computer Engineer Kullanıcı
  • Üyelik 27.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Computer Engineer
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 1165
  • Beğeniler 92 / 153
  • Ticaret 62, (%100)
Artık gidip de bayiden bir ayakkabı almak yerin herkes genelde internetten almayı tercih ediyor.
Doların yükselmesi de ayakkabı fiyatlarının artmasında büyük rol oynadı.

• Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4129
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)

future adlı üyeden alıntı

Artık gidip de bayiden bir ayakkabı almak yerin herkes genelde internetten almayı tercih ediyor.
Doların yükselmesi de ayakkabı fiyatlarının artmasında büyük rol oynadı.

Bayilerin yedek iplik, yedek taban, garanti, geri iade gibi artıları var bu yüzden tercih ediyorum. İnternetten hiç alışveriş yapmadım evet çok uygun fiyatlar ama az önce hepsiburadaya baktım adidas superstar yoktu mesela. Ya da alacağım ayakkabı ayağıma uyar mı büyük mü gelir küçük mü gibi endişelerim var. Denemeden alıyorsun sonuçta.

future future Computer Engineer Kullanıcı
  • Üyelik 27.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Computer Engineer
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 1165
  • Beğeniler 92 / 153
  • Ticaret 62, (%100)

İsa adlı üyeden alıntı

Bayilerin yedek iplik, yedek taban, garanti, geri iade gibi artıları var bu yüzden tercih ediyorum. İnternetten hiç alışveriş yapmadım evet çok uygun fiyatlar ama az önce hepsiburadaya baktım adidas superstar yoktu mesela. Ya da alacağım ayakkabı ayağıma uyar mı büyük mü gelir küçük mü gibi endişelerim var. Denemeden alıyorsun sonuçta.

Örneğin markafoni.com, trendyol.com gibi fırsat siteleri var, orda çok uygun oluyor. Ayrıca, alıp 2 hafta içinde iade edebiliyorsun, geri gönderirken kargoyu da onlar ödüyor.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4129
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)

future adlı üyeden alıntı

Örneğin markafoni.com, trendyol.com gibi fırsat siteleri var, orda çok uygun oluyor. Ayrıca, alıp 2 hafta içinde iade edebiliyorsun, geri gönderirken kargoyu da onlar ödüyor.

Hocam bu sitelerde aradığım marka erkek ayakkabısı bulabileceğimi sanmıyorum :) Ama benzer güvenilir sitelere bakacağım.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al