-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Böyle şeyler bana çok saçma geliyor. Sen git coca-cola'nın sitesini hackle, ee ne oldu. Ölmüyorlar mı artık ölüyorlar. Bu bizim ay-yıldız falan filan fasa fiso yani. Zaten hackleyememişler bile DDOS atmışlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Programlama
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Herkes kendi dilinden konuşur.Arkadaşın dediği gibi tepki tepkidir ister ddos atsın ister index atsın.Bu tepkide bizde varız demesi yeterli.
3 kişi bu mesajı beğendi.
www.oyuncumedya.com - Oyun, Haber ve Teknoloji Portalı!
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** F**
-
-
-
Ticaret
90, (%100)
İlginç olan bir şey var arkadaşlar, İsrailin olmayan çok az şey var. Kullandığınız işletim sisteminden tutunda daha bir çok şeye arkadasında isail var bir şeyi boykot ederken bile onların malıyla ediyoruz bu ilginç değil mi? önemli olan hack yapmak değil önemli olan onlar gibi bir şey üretmek
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kitaplardan önce kendimizi okumaya çalışalım
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhasebe, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnternette site hacklemeler, konsolosluk önünde her gün dua etmek, X ürününü, Y ürününü almamak geçici çözümlerdir hatta çözüm bile değildir.
Dua edelim mi? Edelim tabi. Ürünlerini almamak onlara zarar verir mi? Verir tabi, (devenin kulağında ki tek kıl kadar olsa da) ama bunlar yetmez. Hükümet bu konuda adım atmazsa, hepsi boştur.
Çok basit bir soru; Hükümetin boykot konusunda atacağı en ufak bir adım, binlerce, milyonlarca insanı "Ürün almayın" diye örgütlemekten daha kolay ve etkili bir yol değil midir?
Asıl boykot edilmesi gereken ya da tepki gösterilmesi gerekenler diyeyim, tüm gücü elinde tutan hiçbir şey yapmayan tepedekiler değil midir?
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.hakancolak.com
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış reklamın iyisi kötüsü olmaz...