Sevgili Oğlum Metin
Mektubuma başlarken hasretle yanaklarından öper sevgiyle kucaklarım.
Bizleri sorarsan sen gittiğinden buyana hayatımızda pek bir değişiklik yok.
Sadece sen yoksun oğul.
Biliyorum ki askerlik vazifen bittiğinde yine beraberiz, asker olman ailemizin gurur kaynağı haline geldi, moralinin iyi 0lduğunu sağlıklı olduğunu öğrendiğimizde, mutluluğumuzun derecesini anlatamam, çok mutlu oluyoruz.
Şu önümüzdeki birkaç hafta acemilik zamanının geçmesi çok önemli, her erkek bu vazife zamanlarını biraz sıkıntılı atlatması doğaldır, kendimden bilirim.
Senin şu günlerde yaşadığın birçok duygu seli, senin de ömür boyu taşıyacağın tatlı hatıralarla dolup taşacak, boş zamanlarında şiir yazmayı dene, duygularını düşüncelerini satırlara dök, güzel şeyler çıkar anılarını güzel arkadaşlıklarını anlat, eminim rahatlatır.
Komutanlarına itaat et, say, sev, iyi dinle ve izle sabırlı ve zevki ol, geçen her gün senin lehine işliyor askerlik zamanı doldu mu bitip gidiyor. Başlamak bitirmenin yarısıdır oğlum sen cesur ve kahramansın.
Bu satırları garantim Emlak’taki masamdan öğlen yazıyorum ve seni düşünüyorum, sen seviyorum Allaha emanet ol Allah yar ve yardımcın olsun.
Seni canından çok seven baban Levent ALTINÇEKİÇ.
İMZA
07.12.2010
-------------------------------------------------------------------------
Okurken insanın gözleri dolup yüreğine birşey sıkışıyor gibi oluyor ya işte o his bizi bu vatana bağlayan bizi birbirimize kenetleyen tanımsız bir duygu… Bu mektubu yazan babanın ellerinden öpüyor ve bizlere örnek olmasını diliyorum..
VATAN SİZE MİNNETTAR !
Kaynak >> http://goo.gl/e36dJ0