-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freetime
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Enpara dan şaşma bence
hesap işletim ücreti yok
ayda 1-2 kere istediğin atmden kesintisiz para çekebiliyorsunuz.
para gönderme ve almada kesinti olmuyor.
Müşteri hizmetlerini arıyorsun 2 Günde kart ile beraber gelip işlemelerini hallediyorlar
Daha ne olsun:) :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Herkse değerli yorumlarından dolayı teśekkür ederim şuan mobildeyim hepinizi etiketliyemiyorum kusura bakmayın enpara hesabı açmaya karar verdim tekrardan çok teśekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WordPress
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Herkes Enpara önermiş ancak bana kısıtlı gibi geldi Enpara, ATM'ye kartı taktığımda bile 4 menü gelmesi nedense sinir etti. Ben pek sıcak bakamadım, CEPTETEB ve GarantiOne'yi tavsiye ediyorum.
Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Halkbankası tavsiye ederim. Mobil para gönderiminde komisyon ücreti alınmıyor, devlet bankası olduğu için ayrı bir güven duyuyorum ve banka işlemleri olduğu zaman çabuk halledip çıkıyorum. İşim gereği İş Bankası, Yapı Kredi, QNB Finansbank, Halkbank ile sürekli çalışıyorum. Müşteri memnuniyeti olarak İş Bankası en iyi bankadır bana göre, Halkbankası ise kafanın rahat olmasını sağlayan bir devlet bankasıdır.
Benim kredi kartım İş Bankası, hesap kartım Halkbankasında. Şirketimizinde aynı şekilde. Şu ana kadar iki bankayla da en ufak bir sorun yaşamadık.