lostyazilim

Bankaya ödedim ama gözükmüyor

2 Mesajlar 546 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

RadiKaL RadiKaL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Çiftçi
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 281 / 398
  • Ticaret 8, (%100)
Bu banka işlerine hiç aklım ermedi. Zorla elime tutuşturulan üretici kartı almak durumunda kaldım. Malum çiftçiyim. Belirli bir harcama sonrasında gelen telefon üzerine tüm borcumu atmden ödedim. Ödemeyi becerebildim mi diye müşteri hizmetlerini aradım.

Görüştüğüm görevli o an yaptığım ödemenin sistemde göründüğünü ve tutarını söyledi. (620 tl) Bu kartın borcu bitti diyerek makbuzu attım. Bugün kartı neden kullanamadığımı sormak için aradığımda borcumun olduğu gibi durduğunu söylediler. Elimde ne makbuz var nede birşey. Ses kayıtlarının inceleneceğini söylediler.

Bu para benden çıkar mı yoksa olay tatlıya bağlanır mı arkadaşlar.

wmaraci
reklam

backlog backlog WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Webmaster,Otomasyoncu,Network ve Sistem Uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 27
  • Beğeniler 3 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
Dert etmenize gerek yok.Her türlü kanıtlarsınız.Hem atm üzerinden yapılan işlemleriniz sistemde gözüktüğünden hemde atm üzerinde bulunan kameralardan dolayı çözüme kavuşur.Siz birde telefon bankacılığını kullanmışsınız orda'da ses kaydınız var daha ne olsun .
En kısa zaman için çözülür.Benimde zamanında böyle birşey başıma geldi.Bankamatikten para yatırdım parayı çekti lakin ne düştü ne de işlem yaptı .Banka yetkilileri ile görüştüm 2 hafta içinde çözüme kavuşturdular.
Korkulacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.
RadiKaL

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al