-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Allah Bereketini Artırsın Ben Hep Bardakta Mısır Alırken Su Alırım Bilmem Faydalı Olur mu Ama Su Sat Yanında Benim Gibi Mısırı Gördüğü Gibi Aklına Su Gelenler Bayağı Vardır Bence Baktın Su Satılmıyor Bass Acıyı Mutlaka Satılır:) Ayrıca Koy Mısır Arabasının Köşesine Birşeyler Onlarıda Sat Misal Elmalı Şeker Böyle Renkli Renkli Şekerler Felan Gençler Yaşlılar Almasada Çocuklar Mutlak Alır Allah Bereketini Artırsın Tekrardan
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Lojistik
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eğer ateşin olduğu yer rüzgara fazla maruz kalmıyosa ateş yakmak için satılan jeller var ondan alıp kullanabilirsiniz tüpten ucuza gelir diye tahmin ediyorum bi araştırın derim. Mısırı paket halinde marketten alıyosanız zaten kaynatması falan fazla sürmüyor.
batuhan54
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Kimyacı
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bizim iş yerine toptancı plastik bardağın 50 tanesini 3 TL den veriyor sende plastik bardağa geç
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam patlamış mısır satmaya çalışın benim oturduğum yerde birisi alt geçide patlamış mısır tezgahını kurmuş alt geçit full patlamış mısır kokuyordu ee insanlarında canı çekiyor alıyor resmen kuyruk olmuştu adamın tezgahında
Patlamış mısır makineleri var piyasası değişiyor iyi bir kar bırakıyor.
Allah iş rastlığı versin.