lostyazilim

Bayan bir arkadaşın acil yardıma ihtiyacı var

24 Mesajlar 2.999 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Fatma Fatma WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)
Kimse bir mesajla kızını öldürmez kardeşim ,öldürecek olsa hiç eline telefon vermez

wmaraci
reklam

EmirhanErgul EmirhanErgul WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 223
  • Beğeniler 75 / 59
  • Ticaret 5, (%100)

Kotil adlı üyeden alıntı

Şimdi madem bana laf attın cevap verelim sana.

Ailesinden korkuyor değil mi? Evet korkuyor. O zaman bas engeli. Bir kız engel basamıyorsa ya o kişinin elinde ifşaları vs vardır ya da bir püf noktası.

Benim kız arkadaşımı da tehdit ettiler. İfşa vs cart curt diye kız bastı engeli yani böyle birşeyle boş yere uğraşılmaz bassın geçsin engeli eğer herhangi bir sebebi yoksa.

Sanırım yeterince iyi anlatamadım geçen attığım yorumda kendimi... Milleti gözünüz kapalı yargılamaya başladınız artık. Nereden biliyorsunuz tehdit eden kişinin elinde bir şeyler olduğunu? Adam sana ne sormuş konuda "Ne yapabilir?" sana dememiş ki kız arkadaşım uygunsuz resimlerini attığı kişi tarafından tehdit ediliyor. Fikir yürütmeyin diyorum bende böyle konularda.

İnternet ortamında sapık size yazmaya başladığında yapabileceğin en iyi şey Sosyal Medya hesaplarının hepsini kapatmak olur. Bunun yanında ek önlem olarak da telefon numarasını değiştirir olur biter. Bunu yazmak çok mu zor? Konuya dikkatli bak "ben şikayet etmesini söyledim" demek ki kız aşina değil sosyal medya hesaplarını yönetmeye. Sen sapıkta suç bulacağına gidip kıza korkak diyorsun. Sapık zaten açık açık demiş "İftira atarım sevgiliydik falan derim" artık elin sapığı bile nasıl kolay bir şekilde yırtacağını biliyor.

@parababasi

Bak adama iki dakikada ailesini toplumdan dışladı konuya bakarak kızın geleceğini gördü ileride kahin olacak adam. Harcanıyor vallaha buralarda.

"o aile böyle bir kız yetiştirmişse zaten bu kız da onlar gibi olur memlekete bir gram faydası olmaz böylelerinin..."

Helal sana arkadaşım çok güzel yetişmişsin.
artvinhopa

kişi bu mesajı beğendi.

artvinhopa artvinhopa laiksozluk.net Kullanıcı
  • Üyelik 12.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek gazeteci, yazar
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 825
  • Beğeniler 418 / 269
  • Ticaret 6, (%100)
konuyu çözdüm yardımcı olmaya çalışanlara ve boş yorum yapıp kızı yargılayanlarada teşekkür ediyorum.
ozgurgezen

kişi bu mesajı beğendi.

ilkayy ilkayy ucrmyslnmsmdstgmdeanldm Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek N/A
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 1439
  • Beğeniler 372 / 373
  • Ticaret 20, (%100)
artvinhopa hocam kızı öldüdürler demişsin, bence kız gidip bu hesabı emniyete şikayet ederden ailesinide ediversin bi zahmet, nasıl bir zihniyete bürünmüş örümcek beyinli bir aile bu Allah aşkına kızın madem suçu yoksa ne demek öldürür, böyle bir saçmalık yok. Daha öncesinde bir çok aile yaşantısı gördüm iyisinide gördüm kötüsünü de fakat kızın bir suçu yokken nasıl oluyor da anlayıp dinlemeden böyle öldürürüm havasında yaşayabiliyorlar insanlar, kıza birisi yan gözle baksa demekki onuda öldürecekler neden kızıma baktı diye, gerçi bizim insanlarımızın yaptırımları kendi olanına. Yoksa dışarıda birisi yan gözle baktı diye kalkıp onu vuracak yok canım daha neler sıkar o biraz. Cana kıymak bu kadar ucuz değil. Sen buraya bildiğin kızın canını kurtarmak için yazmışsın fakat bende o kız kalksın gitsin karakola böyle böyle bir durum var ailesinden de şikayetçi oluversin bi zahmet canını seviyorsa :))
parababasi artvinhopa

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al