Erkeklerin en çok öğrenmek istediği şeydir.Kadınlar neleri sever nelerden haz alır…
Kadınları mutlu etmenin yolları nedir? Nasıl bir erkek isterler? Her kadın farklı kişiliktedir laik hoşlandıkları ve mutlu oldukları ortak noktalara bu yazımızda yer vermek istiyorum.Kadınları küçük şeylerle mutlu etmek kolaydır.Onlara küçük süprizler yapın.Onların duygularını ve dertlerini anlamaya çalışın.Kadınlar dinlenmekten çok hoşlanırlar.Sözlerini bölmemeye çalışın.Sürekli çok güzelsin, seni seviyorum gibi lafları kullanmak yerine onlara duygularınızı hissettirin.Karşılarında süper bir özgüven ile hareket edin.Duygularını ve tavırlarını takdir etmeniz onların çok hoşuna gidecektir.Sevdiği konular hakkında pozitif yorum yapmanızda kesinlikle gözden kaçmıyacak bir artıdır.Konuşur iken sürekli gözlerine bakmaya çalışın ve arada utanır gibi gözlerinizi kaçırın ve ona birçok kadın tanıdığını fakat sadece onun gözlerine bakınca bilmediğiniz bir hisse kapıldığınızı söyleyin emin olun bu laf bin kere seni seviyorum cümlesinden 1000 kat kadını tatmin eden bir ifadedir.Kısacası Sevdiğiniz kadına sözlerinizle anlatmak yerine hissettiklerinizi hissedirerek bu ilişkiyi sağlam tutun ve her zaman arkasında olduğunuzu ona hissettirin onun düşüncelerin ne kadar değerli olduğunu ona farkettirin.
Ve daima saygı ve sevgi içinde kalın….
Emeğe saygı için : http://goo.gl/MGVT9C