-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet tam 3-5 gündür siteye girmeye çalışıyordum ama giremiyordum yani admin paneline pekte uğraşmadım ama bugün yani az önce yeni Çıkardığım CSS+XHTML+SEO ve Full Tablosuz Tasarım ile Blog Tasarımı isimli eğitim setimi yayınlamak için admin paneline girmeye çalıştım denemediğim yol kalmadı, şimdi aklıma geldi lamerin tekinden keylogger yemiştim Bilgisayarımda da Antivirüs yoktu, neyseki lamer siteye ellememiş ama hotmail adresimi,facebook adresimi yeniden almış (daha önceden de almıştı şifrelerimi sıfırladım) ama görüyorum ki key gitmemiş, pc'e format atıyorum, yeni bir domain regledim zaten onun üzerinden eğitimlere devam edeceğim,
bu arada lamer seni bulacam oluuum! :D
Buraya yakında yeni proje gelecek Coming soon!
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bu arada reklamıda yerleştirmişsin yazı içine:)
cografyahane.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben niye göremedim yahu :D reklam derken eğitim setini mi diyorsun yoksa ? o set ücretsiz yahu :D
Buraya yakında yeni proje gelecek Coming soon!
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Bilgisayar, Server, Web Tasarım ve Programlama
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Arkadaş ( CSS+XHTML+SEO ve Full Tablosuz Tasarım ile Blog Tasarımı isimli eğitim setimi yayınlamak ) yazısını kastetmiş lakin bu reklam sayılmaz zira bu paketin yayınlanacağı adres ve platform yok. Bunun yanı sıra paketin ücretsiz olması da cabası, fakat yorum yapan arkadaşın da art niyetli söylediğini düşünmüyorum. Bence espritüel anlamda söyledi...
Bu arada geçmiş olsun ama bile bile hacklenmişsin gibime geldi :) yani keyloger yediğini bile bile önlem almaman pek doğru bir davranış değil :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kusura bakma ama anlattıklarına bakınca tek söyleyebileceğim şey şu. Haketmişsin. :)
Anarschi
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
High Professional Student in G
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
An itibariyle hacklendim,hacklediler tarzı konular açmak yasaktır....
Konuyu kilitliyorum..Hacklenince konu açılmaz,açıklarınız aranır..Bunu anlamak yada size anlatmak zor olmasa gerek.
1 kişi bu mesajı beğendi.