-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhaba abilerim kardeşlerim ben 8 yaşında ameliyat olmuşum 2 kulağımdan, sonra apandisit ameliyatı, ondan sonra tekrar kulağımdan ameliyat oldum, öteki kulağımdan da olucam sonra fıtıkta var onu da bekliyoruz. Şimdi alnımdan 2 kez oldum tekrar olucam. Yaşadığıma şaşırıyorum. Ailemin motivesi yetmiyor. Ne yapmalıyım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
Kendini üzme Allah'ın sana sınavı böyleymiş demek ki :) Geçmiş olsun.
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
Şimdi bende burdan telafu edemedim.Bunlar sana bilerek verilmemiş gibi bişey demek istemiş.Sıkma canını bunlarda gelir geçer.Hepsi geçiçi.Burda acı çekersin Ahirette keyif içinde yaşarsın
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Kısacası hocam dünyadaki sınavın bunlar olabilir. Camii hocasıda bu olanlar yüzünden Allah a isyan etme, dinini terk etmemeni kastetmiştir.
Er kişiysen görevin neyse başar,
Zevke, eğlenceye hayvanda koşar. ATSIZ
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Hoca herkesin sınavının farklı farklı olduğundan bahsetmiştir. İsyan etmemen için uyarmıştır.
Sen şimdiden pcde çok zaman geçiriyorsun bana göre. Sağlığa kavuşmak sadece ameliyatla olacak iş değil. Hareketli bir hayat sür, sağlıklı beslen ve spor yap (şimdiden).
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
sıkma canını kardeşim. tabi yaşadıklarını senden iyi kimse anlamaz. biz nekadar sıkma canını desekte bunlar elde olan şeyler. bende sol kolumu bildiğin parçalamıştım. hamd olsun rabbime şuan eskisi gibi. tamamen iyileştim.
benim bir hayat felsefem vardır. sanada yarayabilir. olaylara hep şöyle bakarım. üzülsemde, mutluda olsam olan birşeyi değiştiremem. diyelim kötü bir olay oldu. çok ama çok üzüldün. günlerce üzüntün geçmedi. sürekli kafana taktık sitem ettin. sürekli kafana takman üzülmen olan gerçeği değişterecek mi. hayır. demek ki çok üzülmek olan gerçeği değiştirmiyor.
yukarıda sitemden felan bahsettim. sakın ha sakın sitem etme. herşey allahdan. her zaman haline hamd et. taktiri ilahi de... her çilenin cefanın, mükafatı vardır. ya bu dünyada yada ahirette. rabbim mükafatları ahirette versin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
SEO & Grafik
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Öncelikle geçmiş olsun. Camii hocası isyan etmemen gerektiğini söylemek istemiş. Böyle durumda sabırlı olun. Dua edin. Derdi veren Allah dermanıda verir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Öncelikle Merhaba Kardeşim..
Sen aslında diğer insanlardan şanslısın..Neden dersen , Allah bazı kullarını dünyada çok fazla imtihan ve sınava çeker..Normal şartlarda bir insan isyan eder ve yaşadığı güne lanet edebilir..Bu kolay olandır bunu herkes yapar , İsyan etmek en kolay seçimdir.Diğer bir seçim ise Allaha şükürler olsun ki hala yaşıyorum demendir..Şanslı olduğun konu ise isyanı seçmeyip Allaha şükretmeyi seçersen , Ahirette sonsuz bir ömür Allah yolunda gittiğin için ödüllendirilirsin..Zor olan ne biliyormusun , parası çok olan insanlardır..Sana para güzel gelebilir ama çok rahat parası olan insanlar, herşeyi kolay elde edenler hastalığa az yakalananlar Allah'ı hatırlamazlar , ve Allah'a ihtiyaçları yokmuş gibi davranıp bu hayatı güzel geçirip islamdan uzaklaşıp ,harama bulaşırlar ve bir dünya ömrü max. 70-90 arası ise , Sonsuzluk varken kim ne yapsın 90 yıllık bir ömrü zengin yaşamak istesin...Umudunu kaybetme islami şeyler oku ki , bu dünyaya neden geldin ,neden yaşıyorsun bunların cevaplarını bul ve hayata sım sıkı sarıl ve bu dünyanın değerini bil.Googleden sözlerköşkü diye arat güzel bilgili videolar var..
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.