-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör, Programci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
91, (%98)
Merhaba arkadaşlar. Bundan tam 5 yıl evvel burnumdan ameliyat oldum. Annem beni muayeneye götürdü, doktor da hemen diğer gün ameliyat etti. Burnun ortasındaki kıkırdak bana göre sol tarafa kaymış, o deliği tamamen kapatmıştı. Doktor ameliyatta dudağın ust kısmından burnun ucuna giden kıkırdağı tamamen almış. Yani burnu bir dik üçgen olarak düşündüğümüzde alt bileşenin olmadığını varsayabiliriz, şu an öyle. Burnum şimdi sağ tarafa doğru kaydı, ucu da aşağı doğru uzuyor.
O dönemde maddi durum 0 olduğu için ilk gidilen doktora ameliyat oldum, ben olayın farkında bile değildim ama burnun şimdiki hali acayip derecede canımı sıkıyor kendimi 2. sınıf insan gibi hissediyorum. Ne ameliyat olduğum hastahaneyi ne de doktoru biliyorum. Beni ameliyat eden doktoru nasıl bulabilirim? Çünkü estetik olmaya karar verdim, ilk o doktora gideceğim. Bana yol gösterirseniz sevinirim, internette bir şey bulamadım. SGK ameliyat parasını ödediği için özel hastaneye ameliyat olmuştum, bildiğim tek şey bu.
I Love Yandex Money
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hocam e devlette geçmişe yönelik sorgu yapılmıyor mu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ademoğlu
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Anneniz hastanenin adını hatırlamıyor mu hocam, birlikte gidip geçmiş kayıtlara baktırabilirsiniz belki, 5 yıl geçmişi verirler mi bilmiyorum ama denemeye değer.
hsynnr
SEO Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** O**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
O dönem kaç yaşındaydınız ki hastane adı vs hatırlamıyor musunuz merak ettim açıkçası :)
SEO
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör, Programci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
91, (%98)
9. Sınıfın yaz tatiliydi 2011 . Annem de hatırlamıyor hastahaneyi :) sağlık bakanligina dilekçe yazacağım en mantıklı o görünüyor şu anda
I Love Yandex Money