Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır kodlama öğrenmeye hevesim var son 1 aydır uğraşıyorum. Fakat kodlamayı tek öğrenmekten ziyade biriyle öğrenmek daha iyi olacak gibime geliyor. Bundan dolayı eğer kodlama öğrenmeye uğraşan veya girecekler varsa benle iletişime geçerlerse beraber başlayalım.
* Beraber kodlama öğreneceğimiz insan iki gün sonra pes etmeyecek bizi yarı yolda bırakmayacak sonuçta beraber biriyle yola çıkıyorsunuz bırakıp giderse şevkiniz kırılır ama genede devam edersiniz ayrı mesele.
* Eğer zaten ileride kodlamada belli bir yere gelirsek beraber işlerde yapabiliriz.
* Sesli konuşabilmesi daha iyi olacaktır kod yazarken mesaj yazmak dikkati bozabiliyor.
Uyan varsa : Tahakotil2 ulaşabilirler. Skype olmayanlar pm atabilirler.
Öğrenilecek diller : HTML CSS JS PHP PHYTON
Bunlardan sonra androide de girilebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzel bir fikir ama maddeler uyabileceğimi sanmıyorum. Bu aralar hem okul hem DGS hemde site ile uğraşmaktayım. Bunlara artı olarak CSS html ve JavaScript öğrenmek ile uğraşmaktayım. Yani demek istediğim aşırı yoğunum. Ama bir grup falan oluşturulursa katılmak isterim.Dediğim gibj yoğun olduğumdan devamlı aktif olamam. Karar sizin.
" Kimse senin dalgalarla nasıl boğuştuğuna bakmaz. Gemiyi limana getirip getirmediğine bakar. "
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bende ögrenmek istiyorum ama bir türlü beceremiyorum..okadar video izledim not aldim kafam basmiyor ...ama yapilabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
html css biliyorum php de proje yapamasam da az buçuk biliyorum. :D Yardım lazım olduğunda çağırabilirsiniz. Yardımcı oluruz.
koraybrs sürekli video izlemekle bi yere kadar olur. Kod yazıp görmen lazım olayı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)