Arkadaşlar bilindiği üzere webmaster forumlarında bidroop.com davetiyesi diye bir çok insan konu açıyor. Ancak şu ana kadar sistem ile alakalı net bir bilgi kimsenin elinde yok. Bu sistemin canlı versiyonu olan bir sistem tanıyorum. Bu sistem üzerinden size açıklamaya çalışacağım. Ancak benim de takıldığım hususlar var.

Mega Holdings'in, Network sektöründe boy gösteren alt üyelik sistemi ile çalışan bir sistemi mevcuttur. Bu sistem ile başta bir insan öncelikle arkadaşlarını bu sisteme dahil olmaya ikna eder. Ancak bu sisteme girmek için belli bir ücrete tabi tutulunuyor. Bu ücrete de domain ve sınırsız alan veriliyor. Davet eden kişi ise bundan komisyon alarak kazanç sağlıyor. Ancak burdada bir level sistemi var. Sisteme ilk girdiğinde para kazanamıyorsunuz. Grup başı diye tabir edilen insanlar sayesinde zamanla kazanıyorsunuz. Sizin sisteme soktugunuz arkadaşınız başka arkadaşını sisteme soktuğunda ondan sizde komisyon alıyorsunuz.

Gelelim Bidroop'a ;

Bidroop'un yayınladığı tanıtım videosunu görünce aklıma direk Mega Holdings Network sistemi gelmişti. Ancak işin diğer boyutu bidroop ücretsizdi. Ve insanlar arkadaş davet ediyordu. Ama nasıl para kazanılacağını bilmiyordu. Büyük ihtimalle 5 arkadaş davet edip hala level 3'e geçemeyenler, gerekli arkadaş sayısı kadar davet göndermeliler. Fikrimce her arkadaş için %1 ilerliyor ve %100 olduğunda hak kazanacaksınız yani %50 tamamlanmış gördüğümüze göre 50 arkadaş ediyor.

Sistemin Level 3'unu göremediğim için hakkında bir şey yazamayacağım. Level 3'e geçtiğimde ayrıyetten bir yazı yazmayı planlıyorum. Aşağıda davetiyeleriniz mevcut.

Davetiyeler :

ISH79pNr

fXPjBaWw

92IkKh7q

Kaynak : http://okandmrk.com/bidroop-nedir-ucretsiz-bidroop-davetiyesi.html

Ek Olarak: 23.07.2013 Davetiyeler :

v0QK51pa

e36PMl35

kDd9lpD8

XeatcZh2

3EEcEe1V