-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benimki Anadolu Teknik / Otomasyon;
Ben yazın yaptım ve çok şükür bitti.Şimdi kafam rahat sayılır.
Muhammed KAYA.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bir kaç yer önerinde , staj için konuşmaya gidiyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bahsettiğin olaya naylon staj deniyor. :D Yapanlar var. Benim zamanında arkadaşlardan çok vardı öyle. İşletmeyle anlaşıyorlar staja gitmiyorlardı. Koordinatör öğretmeni de kafaladılar mı tamamdır. Ama müdürün kulağına falan giderse stajınız yanar ve seneye bir daha..
Ben de aynı bölümde staj yaptım. Biz 12.sınıfta 1 sene boyunca staj yaptık. Hergün Pazartesi - Salı ve Çarşamba staj, Perşembe ve Cuma okul vardı.
İlk başlarda güzel, seviniyorduk okula 3 gün gitmediğimiz için ama sonra sıkmaya başladı staj. 1 sene boyunca sıktık tabi dişimizi. :D
Staj olayını değiştireceklerdi sanırım, şimdi nasıl oldu bilmiyorum. Ne kadar süre staj yapacaksınız?
+ Tavsiyem; Milli Eğitim'de falan staj yapmaya bakın. Sakın bilgisayarcıda ve diğer esnaflarda staj yapmayın, tavsiye etmem. :) Çoğu esnaf para vermez o da ayrı mesele. (Halbuki vermek zorundalar ama vermiyorlar.)
En rahatı resmi kurumlarda staj yapmak.
1 kişi bu mesajı beğendi.
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Bizim hocalarda haftanın 1 günü gidiyorlar ve titizlikle kontrol ediyorlardı, @atakan'ın dediği gibi esnaflar genellikle ücret vermiyor çok tanık oldum bazı arkadaşlara parada vermiyorlardı yol harçlığını vs. kendisi çıkarıyordu, Ama 12.sınıfta dişini sıkıp mezun olmaya bak bırak 3 gün işletme 2 gün okul ne olcak yani git yap stajını doğru düzgün :D
"...bir daha gel, gel samsundan..."