-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhabalar değerli wmaracı üyeleri.
bu gün internette dolaşırken ismini verip reklam yapmak istemiyorum bi sitede bilgisayar mühendisliği mezunu olanların hiç bir bilgisi olmadığı halde 1000$ dan işe başlayabilecekleri yazıyor. bu doğrumudur yada neye güvenerek bunu yazmış olabilir. bu arada amacım herhangi bi muhalefetlik vs. değil. sadece bilgi edinmek istiyorum. bilgisayar mühendisliği okuyorum ve programlama konusunda olsun php html vs. gibi yazılımlarla aram iyidir yani az çok bilgim var fakat bana şöyle geliyor ki şahsen ben firma sahibi olsam işi bilmeyene kaldı ki işi bilmeyen adam sadece ayak bağı olur neden 1000$ maaş vereyim? yorumlarınızı bekliyorum...
favoridus.com
future
Computer Engineer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Computer Engineer
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
İnternette her gördüğünüze inanmayın. Ben bilgisayar mühendisiyim böyle birşey daha önce duymadım.
future
Computer Engineer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Computer Engineer
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Diplomaya verilen maaş diye birşey söz konusu değil malesef. Bilgisayar müh. odası yeni kuruldu ve imza hakkı konusunda hala bir netlik yok, o yüzden burda yazılanlar sadece genelleme yapmış.
Ama genellemeyi fiyat vererek biraz abartmış, hiçbirşey bilmeyen adamı kimse almaz.