alcnmedia
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar windows 8 işletim sistemine sahip masaüstü bir bilgisayarım var. Ve bağlantı olmasına rağmen internete bağlanamıyorum. Komut isteminde bildiğim ne kadar kod varsa denedim. Acaba ağ trafiğini engelleyen bir virüs mü var diye detaylı tarama yaptım. Olmadı sistemi kasım ayına geri yükledim. Yine beceremedim. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Not : ETA SQL programını kullandığım için format atamam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Türk ******* fatura döneminde yavaşlatıyor belki ondandır
alcnmedia
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hayır ******* alt yapısı v.s modemden kaynaklı hiç bir sıkıntı yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
ETA SQL dediğiniz olay nedir hocam ben googlede biraz araştırdım tam bir konu bulamadım format attıktan sonra yüklenebilecek bir program değilmi ?
alcnmedia
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
ETA SQL V.8 Muhasebe işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz, analiz ve kayıt programıdır. Kurulumdan yana sıkıntı yok. Lakin içerisinde gerçekleştirdiğimiz işlemler format sonrası siliniyor. Kayıt alma gibi bir lüksümüzde yok maalesef :/
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Mutlaka biyerde depolamaktadır biraz derin araştırma içine girerseniz belki kurtarabilirsiniz.
alcnmedia
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam program ücretli kullanıma sunulan bir program ve gizlilik bölgesine erişim izni sadece servis yetkililerinde mevcut. Onlarında gelmesi 15 günü buluyor.
yakupqqq
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
test amaclı internetten linux live cd indirin flash bellekten veya cdden live olarak başlatın, internete bağlanmaya çalışın. sorun win8 ise girersiniz, donanım kaynaklı ise giremzsiniz. en azından sorunun ne olduğunu bulursunuz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynısı benim başıma da gelmişti aynı işletim sistemi benim sorunum sebebini aynı gün virüs programının sebep olduğunu bulmuştum (vınn kullanıyorum) yani kaliteli paralı virüs programları ağ trafiğini de ciddi takip ediyor sorun olarak algılamıştı.
Yakın zaman da virüs programı yüklediyseniz kaldırmanızı öneririm.
Ayrıca dns ayarı gibi bağlantı protokolleri ile oynadıysanız bunları eski haline getirmelisiniz.
Proxy programı kurduysanız kaldırın ve asla kullanmayın faydasının 100 katı zarar vermektedirler. Saydığım maddelerin hiç birine uymuyorsa sorun combofix deneyebilirsiniz güncel sitesinden indirip virüs kaynaklı sorun varsa çözüm olabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.