lostyazilim
tr.link

Bilmeniz Gerek! - İlk video'm. Yorumlarınızı bekliyorum.

17 Mesajlar 2.505 Okunma
acebozum
tr.link

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4129
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
Kanal ismindeki ünlem işareti kaldırılmalı bence. Bir de her hafta 1 video yapacağım diyerek kendini kasmamalısın. Bu zamanla kaliteyi düşürebilir.
altunoren

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

AKDNZ AKDNZ #Sunucu Kurulumu Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)
Bende çok beğendim ve yararlı buldum, başarılar dilerim. Hayırlı olsun !
altunoren

kişi bu mesajı beğendi.

rtsa rtsa WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek ELEKTRONİK
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad V** E**
  • Mesajlar 133
  • Beğeniler 38 / 38
  • Ticaret 20, (%100)
Çok profesyönel olmasamda bu konularda benimde söylemek istediğim birkaç şey var.
1.si videolarındaki yazıları mümkün olduğunca az hareket ettirmeye çalış
2.si video - müzik uyumunu çok iyi seçmelisin
3.sü artık hepimiz biliyoruzki sessiz videolar sadece müzik ve altyazı içerikli pek fazla tutulmuyor. akılda kalıcı değil ve izleyiciyi sıkıyor türkiyede çoğu kimsenin altyazılı film sevmediğini düşünürsek kesinlikle konuşarak yapmalısın sesin kötü olabilir utanıyor çekiniyor olabilirsin. özgüvenin yerinde olmayabilir fakat varsa bunlardan biri bunu aşmalısın yoksa pek bi kitleye ulaşamazsın diye tahmin ediyorum
4.sü Videoları kesinlikle en az 720p Yapmaya ççalış yani yanında HD Logosu bulunsun
5.si Daha ilgi çekici konular ve daha ilgi çekici başlıklar seçmeye çalış başlık ve resime öyle birşey yazmalısınki izleyiciler videona denk geldiği zaman dur bakalım şu neymiş.. demeli. daha say say bitmez birazda bunları senin belirlemen lazım herkesin yorumuna kulak asma insanlar hiçbirşeyi beğenmez bu böyledir kimi der yazı kayıyor kimi der sese bak vs vs bunlara hiç aldırış etme yorumları oku kendine bi yol belirle ve o yolda devam et ve pes etme.
altunoren

kişi bu mesajı beğendi.

altunoren altunoren bilmenizgerek.com Kullanıcı
  • Üyelik 07.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Web Yazılım, Grafik Tasarım
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 356
  • Beğeniler 25 / 99
  • Ticaret 0, (%0)

İsa adlı üyeden alıntı

Kanal ismindeki ünlem işareti kaldırılmalı bence. Bir de her hafta 1 video yapacağım diyerek kendini kasmamalısın. Bu zamanla kaliteyi düşürebilir.

Bu videoyu güzel yorumlarınızı merak ettiğim için attım. İlk denemem. Daha da geliştirilecektir. Eksiklerim fazlalıklarım nedir öğrenmek içindi. Yorumunuzu dikkat alacağım. Teşekkürler.

AKDNZ adlı üyeden alıntı

Bende çok beğendim ve yararlı buldum, başarılar dilerim. Hayırlı olsun !

Teşekkür ederim. Daha iyini yapana kadar uğraşacağım.

rtsa adlı üyeden alıntı

Çok profesyönel olmasamda bu konularda benimde söylemek istediğim birkaç şey var.
1.si videolarındaki yazıları mümkün olduğunca az hareket ettirmeye çalış
2.si video - müzik uyumunu çok iyi seçmelisin
3.sü artık hepimiz biliyoruzki sessiz videolar sadece müzik ve altyazı içerikli pek fazla tutulmuyor. akılda kalıcı değil ve izleyiciyi sıkıyor türkiyede çoğu kimsenin altyazılı film sevmediğini düşünürsek kesinlikle konuşarak yapmalısın sesin kötü olabilir utanıyor çekiniyor olabilirsin. özgüvenin yerinde olmayabilir fakat varsa bunlardan biri bunu aşmalısın yoksa pek bi kitleye ulaşamazsın diye tahmin ediyorum
4.sü Videoları kesinlikle en az 720p Yapmaya ççalış yani yanında HD Logosu bulunsun
5.si Daha ilgi çekici konular ve daha ilgi çekici başlıklar seçmeye çalış başlık ve resime öyle birşey yazmalısınki izleyiciler videona denk geldiği zaman dur bakalım şu neymiş.. demeli. daha say say bitmez birazda bunları senin belirlemen lazım herkesin yorumuna kulak asma insanlar hiçbirşeyi beğenmez bu böyledir kimi der yazı kayıyor kimi der sese bak vs vs bunlara hiç aldırış etme yorumları oku kendine bi yol belirle ve o yolda devam et ve pes etme.

Kardeşim çok teşekkür ederim. Elimden geldiğince tüm bu uyarıları dikkate alacağım. Eleştiri kabul etmeyen insanlar kaybetmeye mahkumdur. Her şeyi tek tek uygulayacağm. Saygılar.
rtsa

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

KTB KTB xxxx Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 133 / 331
  • Ticaret 249, (%100)
Görselleri daha küçük tutup yazıyı biraz daha büyütmek izlenme kolaylığı sağlayarak daha fazla ilgi çekecektir. Başarılar...
altunoren

kişi bu mesajı beğendi.

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
Görselliği arttırmak için kullanılan proje taslağının fotoğraf odaklı olduğunu göz önünde bulundurursak biraz daha zoom yapılması ve ekranın verimli kullanılmasını tavsiye ediyorum. Yakın zamanda garip bilgi projem için benzer ancak özel planlarım var; sevdim ve takdir ettim.
altunoren

kişi bu mesajı beğendi.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

altunoren altunoren bilmenizgerek.com Kullanıcı
  • Üyelik 07.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Web Yazılım, Grafik Tasarım
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 356
  • Beğeniler 25 / 99
  • Ticaret 0, (%0)

KTB adlı üyeden alıntı

Görselleri daha küçük tutup yazıyı biraz daha büyütmek izlenme kolaylığı sağlayarak daha fazla ilgi çekecektir. Başarılar...

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Görselliği arttırmak için kullanılan proje taslağının fotoğraf odaklı olduğunu göz önünde bulundurursak biraz daha zoom yapılması ve ekranın verimli kullanılmasını tavsiye ediyorum. Yakın zamanda garip bilgi projem için benzer ancak özel planlarım var; sevdim ve takdir ettim.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Görselden çok yazıyı ön plana çıkarmam gerektiğini yorumlardan çok iyi anladım. Fakat sabit görsellerde özenmeden yapıldığı için kullanıcı sıkılabilir. O yüzden daha yazı odaklı ve görsel hareketi ile yeniden yapacağım. Ayrıca Android uygulaması da artık yayında :)

İndirmek İsterseniz: https://play.google.com/store/apps/details?id=bilmenizgerek.com

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al