-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Kanal ismindeki ünlem işareti kaldırılmalı bence. Bir de her hafta 1 video yapacağım diyerek kendini kasmamalısın. Bu zamanla kaliteyi düşürebilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
AKDNZ
#Sunucu Kurulumu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ağ Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Bende çok beğendim ve yararlı buldum, başarılar dilerim. Hayırlı olsun !
rtsa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ELEKTRONİK
-
-
Ad Soyad
V** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Çok profesyönel olmasamda bu konularda benimde söylemek istediğim birkaç şey var.
1.si videolarındaki yazıları mümkün olduğunca az hareket ettirmeye çalış
2.si video - müzik uyumunu çok iyi seçmelisin
3.sü artık hepimiz biliyoruzki sessiz videolar sadece müzik ve altyazı içerikli pek fazla tutulmuyor. akılda kalıcı değil ve izleyiciyi sıkıyor türkiyede çoğu kimsenin altyazılı film sevmediğini düşünürsek kesinlikle konuşarak yapmalısın sesin kötü olabilir utanıyor çekiniyor olabilirsin. özgüvenin yerinde olmayabilir fakat varsa bunlardan biri bunu aşmalısın yoksa pek bi kitleye ulaşamazsın diye tahmin ediyorum
4.sü Videoları kesinlikle en az 720p Yapmaya ççalış yani yanında HD Logosu bulunsun
5.si Daha ilgi çekici konular ve daha ilgi çekici başlıklar seçmeye çalış başlık ve resime öyle birşey yazmalısınki izleyiciler videona denk geldiği zaman dur bakalım şu neymiş.. demeli. daha say say bitmez birazda bunları senin belirlemen lazım herkesin yorumuna kulak asma insanlar hiçbirşeyi beğenmez bu böyledir kimi der yazı kayıyor kimi der sese bak vs vs bunlara hiç aldırış etme yorumları oku kendine bi yol belirle ve o yolda devam et ve pes etme.
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Görselleri daha küçük tutup yazıyı biraz daha büyütmek izlenme kolaylığı sağlayarak daha fazla ilgi çekecektir. Başarılar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Görselliği arttırmak için kullanılan proje taslağının fotoğraf odaklı olduğunu göz önünde bulundurursak biraz daha zoom yapılması ve ekranın verimli kullanılmasını tavsiye ediyorum. Yakın zamanda garip bilgi projem için benzer ancak özel planlarım var; sevdim ve takdir ettim.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com