Yakın geçmişte çeşitli zaman aralıklarında birçok **************lık olayı ve mağduriyetler ile karşılaştık arkadaşlar. Cep telefonu siparişi verip de evine gönderilen kargo içerisinden salatalık çıkanını mı ararsın, televizyonda her saniye aynı reklamı defalarca evirip çeviren kanallardaki şirketlerden ürün siparişi verip de boş kutularla karşılaşanı mı ararsın; türlü türlü olaylarla karşılaştık. Kimine güldük, kimine sahiden üzüldük.

Oyun Konsolu Mağduru

Bu sefer ki vaka ise bambaşka. Adam dolandırıliyor dolandırılmasına ama bir o kadar da, hatta daha fazlasıyla pişman ediyor **************yı.

Mağdurumuz grafik tasarımcısı Edd Joseph, 80 pounda bir Playstation 3 oyun konsolu sipariş ediyor ve ürün asla kendisine ulaşmıyor. Bu duruma sinirlenen Edd, Shakespeare'in tamı tamına 29.305 mesajlık 37 oyununun tamamını kendisini dolandıran şahsa göndermeye başlıyor. Şu ana kadar 17.424 mesaj, demek oluyor ki 22 oyunun hepsini, göndermiş durumda. Kalan 15 oyunu (11.881 mesaj) ise kurbanına iletilmek üzere hazır bekletiliyor.

Edd'in elinde sınırsız sayıda mesaj bulunduğundan, bedavaya dilediğince gönderebiliyor ve kopyala yapıştır yapabildiğinden de hiç zorlanmadığını ifade ediyor. Aynı şey karşı taraf için de geçerli diyebilir miyiz arkadaşlar? Elbette hayır, parçalara bölünmüş halde gelen mesajlarıyla devamlı telefonu titriyor ve muhtemelen de parça parça gönderildiğinden Shakespeare'in oyunları olduğunu idrak edebilmiş değil :)

Kültürlensin Birazcık

Edd, şahsın ilk zamanlar birkaç kez dönüş yaparak kendisini taciz etmeye çalıştığını, kendisinin de dolandırıciya oyunu beğenip beğenmediğini sorduğunu, şahsın oldukça şaşkın olduğunu ve muhtemelen de kültürlenmesi yolunda önemli adımlar attığını altını çizerek söylüyor.

Adam bildiğiniz oyun oynuyo :) Çok da iyi yapıyor. Böylelerine müstehak. Aman ha dikkat, aldanmayalım böyle şeylere. Bir sonraki yazımda benim mağduru olmaya ramak kaldığım ancak Allah'dan kıl payı çark edip kurtulduğum olayı yazacağım sizlere arkadaşlar. Teşekkür ederim. Görüşmek üzere.

Kaynak: http://www.cerezlerim.com/2014/04/bir-magdurun-intikam.html

İyi çalışmalar..